reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale na pole chyba mogą wychodzic? Do przedszkola i szkoły oczywiście nie poszly. Ale szkoda by nie skorzystaly z pogody.
Ciepło (w tym promienie słoneczne) nasila wysypke. Zanim zejdzie minie ponad tydzień. Jednak po kąpieli czy wysiłku czy właśnie nasłonecznieniu może powracać nawet przez miesiąc

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze jak by sie co działo to rozumiem... ale slysze jak ta dziewczyna caly czas gada i opowiada tak strasznie głośno :/ cisnienie mi tylko podnosi ;)
A byłaś już na pomiarze? Żeby Ci nie wyszło nadciśnienie [emoji23]
A serio współczuję.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

A tak jeszcze z ciekawości - Ł też tak je, czy tylko ty?
O poza domem (gdzieś u kogoś, itd) czasem zje trochę mięsa, w domu od kilku lat już nie, i go nie ciągnie [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ł sie mocno wziął za siebie i je razem ze mną wege obiadki itp :) Czasami sobie zrobi owsiankę na jogurcie naturalnym albo jajko na miękko (jaja od babci) ale ogólnie odżywia się razem ze mna zdrowo i sobie chwali. Chociaz ostatnio w pracy się urwał na lunch z kolegą, ale wziął sałatkę. Mięso odrzucił całkowicie, ze względu na cholesterol no i nie ukrywam, że trochę poczytałam na ten temat do miesa nie wrócimy chyba nigdy. No chyba że jak Nas mocno najdzie ale to tylko kawałek i koniecznie z wiadomego źródła. :)

To na pewno, a słońce ma jakis wpływ na wysypkę? Bo wiem, że potem pod wpływem stresu czy ciepłej kapieli może powracac ale chyba słońce nie nasila?

Oby nie przegrzewac tylko. Nie badz taka surowa :biggrin2::happy2::laugh2: daj dzieciom nacieszyc sie slonkiem :D

Trzymam kciuki za twoja wizyte wieczorkiem.

Peszek - ja mam czesto bole brzucha wlasnie z lewej strony. Czasami moze mnie bolec (taki tepy bol) caly dzien. Nie sadze zeby to mialo zwiazek z jelitami - chyba bardziej, ze dzidzia naciska na jakis nerw I boli chociaz do konca nie wiem sama, ale miewam te bole co kilka dni.

Milego dnia

reklama
Do góry