reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W sobotę ma być super pogoda :) Też byśmy zrobili ale musimy pojechać powiększyć obrączki, bo niestety jednak są trochę ciasnawe a oboje nie lubimy aż takich ciasnych. Ale odbijemy sobie to w niedzielę jeśli pogoda się nie popsuje :)
W niedziele ma byc jeszcze lepiej[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
U mnie dziś znów będzie pięknie. O 7 już było 10stopni na plusie. Że starszym jadę o 13 na kontrolę do lekarza czy już płuco czyste. Oby tak bo w piątek do Niemiec mieliśmy na komunię jechać.

No i dziś tynkarz zaczyna pracę. [emoji846]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki zaczynam 28 tydzień i mam nadzieję że jeszcze wytrzymam jak najdłużej !!!
Powodzenie na wizytach trzymam kciuki dajcie znać po i zapytajcie ile maleństwa ważą ;)
Dziewczyny trzymam za glukozę żeby wyniki były oki, ja dziś na 16 do diabetolog ciekawe co powie na moje pomiary ?
To powodzenia na wizycie! A jakie masz pomiary? Duzo przekroczone?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mnie po glukozie oprócz tego, że wszystko bolalo od siedzenia to było normalnie przyszłam zjadłam porządne śniadanie i już w ogóle nie czułam, że ja piłam[emoji5]
Mam nadzieję że i u mnie tak będzie, na tą chwilę mam 10 minut do drugiego pobrania i czuję się ok. Tylko dupsko boli od siedzenia [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

U mnie dziś znów będzie pięknie. O 7 już było 10stopni na plusie. Że starszym jadę o 13 na kontrolę do lekarza czy już płuco czyste. Oby tak bo w piątek do Niemiec mieliśmy na komunię jechać.

No i dziś tynkarz zaczyna pracę. [emoji846]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Oby mlody juz zdrowy byl!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nad ranem ból brzucha mnie obudził i do teraz trochę pobolewa ja się normalnie boję tych godzinnych porannych bo wszystko się nasila i co dziennie coś się dzieje. A Ty jak ? Wyspałaś się chociaż odrobinkę?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Czuję się nawet wyspana. Zaczynam się przyzwyczajać że noce kiepskie mam. Czasem w dzień złapię drzemke i jest ok. Daj znać co Ci lekarze powiedzą

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A z jakiego powodu było to zalanie u Was ?
Dużo zalało u sąsiadów ? Dobrze , że wasze chociaż będzie zwrócone.

No powiedział między 600 a 700 :D to pewnie podobna waga :)

Tez tak myślę :p

To musisz nam się pokazać :) My ocenimy. Bo pewnie masz za niską samoocenę i przesadzasz z tymi biodrami ;*

U nas w nocy pękł wężyk ciepłej wody od baterii. Zalalismy dwie sąsiadki. Jedna się zgodziła na ekwiwalent pieniężny u drugiej będzie trzeba wymalowali 3 lub 4 pomieszczenia. Czekamy na wyceny.

Wstałam dzisiaj rano, bo nie mogę mieć zbyt długich przerw między posiłkami. I muszę zmieścić w dobie 6 posiłków żeby trzustka dobrze pracowała. Takze śniadanie 7:30, o 8:30 pomiar glikemi, o 10 drugie śniadanie, o 13 obiad o 14 pomiar, o 17 podwieczorek, o 20 kolacja 1, o 21 pomiar, i o 23 kolacja numer 2.

Takie żywienie to dla mnie rewolucja. I jeszcze muszę wymyślić co zjem żeby miało niski indeks, żeby się nie znudziło i żeby było różnorodnie..... I tak przez 14 tygodni ;)

Do góry