reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
W niedziele ma byc jeszcze lepiej[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie lepsza pogoda w sobotę ale w niedzielę też ładnie :)

To powodzenia na wizycie! A jakie masz pomiary? Duzo przekroczone?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Na moje oko są oki na czczo powinnam mieć do 90 może że dwa razy miałam większy a po jedzeniu do 130 ,w ciągu dnia się mieszczę zazwyczaj 110-125, mam nadzieję że nie da mi insuliny ;/ balabyn się kłuć a mąż jeszcze gorzej !

Zależy czy mnie boli czy nie, dziś niewzielam nic bo już nie chce tyle tych lekarstw wszystkich dopóki umie wytrzymać to wolę bez leków bo wątpię żeby to wszystko było takie "obojetne "na małego

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No bo tak sobie pomyslalam, ze moze za dluga przerwa w pidazy lekow i dlatego zawsze rano boli.

A te bole to skurcze? Czy po prostu bole brzucha? Jaka jest przyczyna? Cos Ci mowia w ogole?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

U nas w nocy pękł wężyk ciepłej wody od baterii. Zalalismy dwie sąsiadki. Jedna się zgodziła na ekwiwalent pieniężny u drugiej będzie trzeba wymalowali 3 lub 4 pomieszczenia. Czekamy na wyceny.

Wstałam dzisiaj rano, bo nie mogę mieć zbyt długich przerw między posiłkami. I muszę zmieścić w dobie 6 posiłków żeby trzustka dobrze pracowała. Takze śniadanie 7:30, o 8:30 pomiar glikemi, o 10 drugie śniadanie, o 13 obiad o 14 pomiar, o 17 podwieczorek, o 20 kolacja 1, o 21 pomiar, i o 23 kolacja numer 2.

Takie żywienie to dla mnie rewolucja. I jeszcze muszę wymyślić co zjem żeby miało niski indeks, żeby się nie znudziło i żeby było różnorodnie..... I tak przez 14 tygodni ;)
Podobnie do mnie tylko że ja ostatni zjadam i 22

Na moje oko są oki na czczo powinnam mieć do 90 może że dwa razy miałam większy a po jedzeniu do 130 ,w ciągu dnia się mieszczę zazwyczaj 110-125, mam nadzieję że nie da mi insuliny ;/ balabyn się kłuć a mąż jeszcze gorzej !
O to nie wyglada zle. Daj znac po wizycie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry