reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tez bym nie chciała wydać dużo , a takie staniki są drogie. Chyba kupię lekko usztywniane pod piersią ale miękkie bez push upu , bo są tańsze. A dopiero jak się okaże , że będę miała mleko i będę karmiła to kupię lepszy droższy :)
Lepiej nie kupować za wcześnie, nie wiadomo, jaki rozmiar piersi będą miały na koniec.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Włosy zrobione. Udało się zejść bez problemu z rudo czerwonych do blondu.

Ja do gina chodzę sama, na echo serca byłam z mężem a tak to idę sama a on dzieci wtedy pilnuje jak nie mam możliwości zostawić ich z kimś innym.

Zauważyłam że zaczynają mi nogi puchnąć. W poniedziałek u teściów to do kapci nie mogłam stopy włożyć tak napuchła. No i waga idzie do góry. Jem tak samo a w tydzień prawie 2 kg. [emoji26]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

To ciężko miałaś.
Ciekawe jak będzie u mnie ..

Czyli zwracają koszty i dodatkowo ubezpieczalnia też od nich ściąga i dostaje też od nich tak ? Muszę się tym zająć żeby nie przepadło. I myślisz , że jak poprosze komisji to dadzą mi kopię wyceny itp ? Żebym miała podkładkę ?
Ja miałam podobnie, chociaż nie aż pół roku.

Ubezpieczyciel może chcieć przysłać swojego rzeczoznawcę, albo wystarczy mu Twoją dokumentacja. Zależy od wielkości szkody, czy im się opłaca.

Chłopy...
mówię mojemu weź kartkę policz ile tych farb potrzebujemy a ten do mnie to ty się zastanów do jutra jako chcesz ten kolor No wtf!??? Mówię mu ja wiem jaki chce kolor a on ze mam do jutra sibie przemyśleć [emoji23]
Tez mnie już wkurzył byle tylko zbyć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No, dokładnie.... Faceci [emoji23]
Ale wiem jak to czasem potrafi wkurzyć...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zribie Tak Jak ty :)) oststnio w sklepie mi sie wciskali no placz az bral mnie wizek I moj 114cm bobo
Od jutra ribie jak ty wpcham sie I tyle

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To nie jest wpychanie:) Te przywileje po coś w końcu są... A w ciąży i z maluszkiem ułatwienia czasem naprawdę się przydają.

Jaki biustonosz do karmienia kupujecie ? Bo myslalam nad zwykłymi bawełnianymi, miękkimi ale też takimi na wyjście usstywnianym i tak się zastanawiam czy istnieje z push upem ? Czy raczej takie są nie wygodne ?
Melissy, ten, co mam teraz, tylko wersja do karmienia, no i poczekam z zamówieniem do czerwca, bo na razie nie mam pojęcia, jaki rozmiar będę miała... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Włosy zrobione. Udało się zejść bez problemu z rudo czerwonych do blondu.

Ja do gina chodzę sama, na echo serca byłam z mężem a tak to idę sama a on dzieci wtedy pilnuje jak nie mam możliwości zostawić ich z kimś innym.

Zauważyłam że zaczynają mi nogi puchnąć. W poniedziałek u teściów to do kapci nie mogłam stopy włożyć tak napuchła. No i waga idzie do góry. Jem tak samo a w tydzień prawie 2 kg. [emoji26]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli nie tylko u mnie zaczelo sie konkretne puchniecie[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ide spac, bo niedlugo trzeba wstac[emoji53] Zebym tylko nie zapomniala nasikac do kubeczka[emoji6]
Dobranoc!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dzień dobry :( ten dzień będzie ciężki...
Odwożę M na lotnisko, wracam i idę spać dalej. Ehhh

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry