reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Plecy trochę odpuscily to nie chce przeciwbolowych bo az sie troche obawiam jiz tyle tych kroplowek ale znów brzuch się stawia , myślałam że wody mi odchodzą..I znów mam taki mega niepokój w sobie. No nic zobaczymy co noc i jutrzejszy dzień przyniesie[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze bidulko szkoda mi Cie strasznie. Mam nadzieje, ze jutro juz bedzie lepiej! A tej meliski nie masz nadal?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Nie dziękuj :*
Jutro też nie zamierzam z nim gadać. Już mam go dość, a ledwo pojechał. :/

W sumie musisz leżeć to masz okazję do spania po 12 godzin :) ale z drugiej strony jak się tylko leży to nie jest się zmęczonym i nie da się tyle przespać :huh:
"Okazji "do spania niby mam dużo bo tylko do wc chodzę i pod prysznic, ale jak boli że można się.....z bolu to nie ma szans na sen[emoji8] i dobrze ochloniecir to porozmawiacir na spokojnie [emoji4]

Ja po śmierci maluszka dobre parę miesiecy i wtedy tak mocno też schudłam.. Ale wolałabym być taka tłusta jak byłam ale żeby był z nami .. też straszny czas . Co to człowieka jeszcze w życiu czeka..mam nadzieję że limit na nieszczęścia już wyczerpalam

No ja tez. Musi byc juz dobrze!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
"Okazji "do spania niby mam dużo bo tylko do wc chodzę i pod prysznic, ale jak boli że można się.....z bolu to nie ma szans na sen[emoji8] i dobrze ochloniecir to porozmawiacir na spokojnie [emoji4]

Ale boli tak od rana do wieczora ?:( I w nocy też daje o sobie znać ? A oni Ci w ogóle przepisali coś w postaci nospy ? U Was pewnie inna nazwa ?

Do góry