reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No dokladnie, moglo byc starsze. A poza tym moga nie wszystko mowic, albo nie wszystko zauwazac. W kazdym razie zycze dzieciaczkowi jak najlepiej[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No ja też [emoji4] [emoji4] dokładnie jednak wiadomo że najlepiej żeby dzidzia była jak najdłużej w brzuszku wtedy jest najbezpieczniej a przynajmniej do tego 37 tygodnia [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja też [emoji4] [emoji4] dokładnie jednak wiadomo że najlepiej żeby dzidzia była jak najdłużej w brzuszku wtedy jest najbezpieczniej a przynajmniej do tego 37 tygodnia [emoji4]

Z tym jak najdłużej to też nie zawsze najbezpieczniej;) ale tyle ile powinna być ☺️ a jak się dzisiaj czujesz?

1522658542-18b0eb22584ebe70-aaaaaa.jpeg

super ta aplikacja
Mam zabawę na pół dnia hahah

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja tutaj tylko goscinnie, przeskakiwalam wlasnie na swoj watek, gdy pojawilo mi sie powyzsze zdj [emoji4] @Karla88 przepieknie wygladasz [emoji7] pozazdroscic ogolnie urody a teraz super sylwetki w ciazy! [emoji5] styloweczka tez calkiem calkiem [emoji6] Brawo Kochana [emoji122]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

O to super! Nateszcie dobre wiesci. To juz znowu bedzie coraz lepiej, na pewno[emoji4] Trzymam kciuki za jutrzejsze decyzje!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No dzięki Bogu [emoji4] i nawet plecy jakby mniej zaczynaja bolec także mam nadzieję że będzie już dobrze chociaż nie ukrywam że wolałabym być zabezpieczona tym krążkiem i żeby już więcej przebojów nie było ale zobaczymy co jutro powiedzą [emoji4]

reklama
Oj czemu? Cos sie stalo, czy tak po prostu przed wizyta?

Chociaz ja tez cos zaczynam sie lekko martwic od wczoraj przez te dziwne objawy[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Przed wizytą też ale czasami mam takie straszne jazdy wszędzie widze wirusy:/ lubię czytac różne książki medyczne a potem wymyślam:/ strasznie tego nie lubię i muszę sobie sama przepowiedzieć, że tak nie można bo bym zwariowała. Po ciąży mi to minelo ale w ciąży mnie dopadają takie głupoty.

Do góry