reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

6 lat ma mała

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze ciezko mi uwierzyc w takie zdrowe wczesniaki, ale moze mam zle diswiadczenia. Oby faktycznie nic jej nie bylo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Kurcze ciezko mi uwierzyc w takie zdrowe wczesniaki, ale moze mam zle diswiadczenia. Oby faktycznie nic jej nie bylo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Maja często kontrole szczególnie okulista i neurolog i naprawdę mała zdrowa może ciut drobniejsza niż rówieśnicy ale tak to nie widać różnicy
Nawet nie choruje jakoś tak szczególnie za często
A czemu ty masz złe doświadczenia?

Maja często kontrole szczególnie okulista i neurolog i naprawdę mała zdrowa może ciut drobniejsza niż rówieśnicy ale tak to nie widać różnicy

Takie zawodowe[emoji6]
Ale to fajnie slyszec, ze nie wszystkie wszesniaki maja problemy[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

U mojego kuzyna też 32 tydzień mała zdrowa. A koleżanka jak byłam w ciazy z Marysią urodziła 28 tydzień i też teraz fajna zdrowa dziewczynka w marcu 8 lat skończyła, po roku rodziła drugi raz tym razem chłopca i w terminie

Teraz ogólnie jakoś dużo wcześniaków się rodzi moja koleżanka od 26 tyg już bierze sterydy na płuca bo prawdopodobnie urodzi wcześniej tez szyjka się skraca i leży cała ciąże
Od mojego kuzyna żona jest w bliźniaczej ciazy tez leży lekarze wróżą po 34 tyg cc
Ciekawe z czego to wszystko..

reklama
Onaszczesliwa może ciebie tez zaczną wspomagać w razie szybszego porodu

Do góry