reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Teraz ogólnie jakoś dużo wcześniaków się rodzi moja koleżanka od 26 tyg już bierze sterydy na płuca bo prawdopodobnie urodzi wcześniej tez szyjka się skraca i leży cała ciąże
Od mojego kuzyna żona jest w bliźniaczej ciazy tez leży lekarze wróżą po 34 tyg cc
Ciekawe z czego to wszystko..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No nasze srodowisko niestety sprzyja temu[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Kurcze ciezko mi uwierzyc w takie zdrowe wczesniaki, ale moze mam zle diswiadczenia. Oby faktycznie nic jej nie bylo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tutaj dziecko 24 tygodnie uratowane i wszystko też super . Lekarka mówiła,że medycyna bardzo poszła do przodu i te wcześniaki mają dużo większe szanse na normalne życie

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Onaszczesliwa może ciebie tez zaczną wspomagać w razie szybszego porodu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niewiem nic nie mówią o tym . Mam nadzieję że mimo wszystko dotrwamy w dwupaku do terminu [emoji4]

Tutaj dziecko 24 tygodnie uratowane i wszystko też super . Lekarka mówiła,że medycyna bardzo poszła do przodu i te wcześniaki mają dużo większe szanse na normalne życie

Sorki, ale w te 24tc to juz niw moge uwierzyc[emoji53] Tzn. ze moze przezyc takie dziecko to tak, ale w normalne zycie no nie wierze[emoji53]
Medycyna bardzo poszla do przodu, ale nie zawsze jest to dobre

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Niewiem nic nie mówią o tym . Mam nadzieję że mimo wszystko dotrwamy w dwupaku do terminu [emoji4]

Nie ma co myslec o szybszym porodzie, trzeba sie trzymac jak najdluzej!

A jak teraz sie czujesz? Mialas ktg? Cos gadalas z lekarzem czy musisz czekac do jutra?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie ma co myslec o szybszym porodzie, trzeba sie trzymac jak najdluzej!

A jak teraz sie czujesz? Mialas ktg? Cos gadalas z lekarzem czy musisz czekac do jutra?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Byłam na KTG dzięki Bogu już czysto [emoji4] szyjka się minimalnie wydłużyla więc.jest poprawa a jutro będziemy decydować co dalej [emoji4] dokładnie nasze maluchy muszą wytrzymać do lipca przynajmniej połowy czerwca niema innej opcji [emoji4] [emoji4]

Byłam na KTG dzięki Bogu już czysto [emoji4] szyjka się minimalnie wydłużyla więc.jest poprawa a jutro będziemy decydować co dalej [emoji4] dokładnie nasze maluchy muszą wytrzymać do lipca przynajmniej połowy czerwca niema innej opcji [emoji4] [emoji4]

O to super! Nateszcie dobre wiesci. To juz znowu bedzie coraz lepiej, na pewno[emoji4] Trzymam kciuki za jutrzejsze decyzje!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Sorki, ale w te 24tc to juz niw moge uwierzyc[emoji53] Tzn. ze moze przezyc takie dziecko to tak, ale w normalne zycie no nie wierze[emoji53]
Medycyna bardzo poszla do przodu, ale nie zawsze jest to dobre

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tak mi powiedziałai niewiem ile w tym prawdy [emoji4] A może.dzieciatlo było troszkę starsze i bardziej rozwinięte jak na swój wiek przez to tak dzielnie z tego wyszło ciężko mi stwierdzić bo to tylko z jej opowieści [emoji4]

reklama
Tak mi powiedziałai niewiem ile w tym prawdy [emoji4] A może.dzieciatlo było troszkę starsze i bardziej rozwinięte jak na swój wiek przez to tak dzielnie z tego wyszło ciężko mi stwierdzić bo to tylko z jej opowieści [emoji4]

No dokladnie, moglo byc starsze. A poza tym moga nie wszystko mowic, albo nie wszystko zauwazac. W kazdym razie zycze dzieciaczkowi jak najlepiej[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry