reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Yyy gdzie ta dupa jak szafa? Bo niewidze

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja cie proszę dobrze ze na fotce tak nie widać. Mój mąż na zajączka kupił mi komplet bielizny to się popłakałam jak zobaczyłam te wielkie majty masakraaaa [emoji15]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Kurczę poczułam sie dosłownie jak słoń. I poplakalam w samochodzie. Hormony. Mąż chciał mnie pocieszyć jak tylko mógł ale humor na pół dnia rozwalony.
Mam ochotę schować się pod koc i nie wychodzić do porodu.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale przecież Ty na prawdę wyglądasz zgrabnie niewiem o co tej babie chodziło że wyskoczyła z takim tekstem

Wiecie co...
nie wiem gdzie jest koszyk Fuck... jeszcze będzie tak ze z reklamówka z biedry pójdziemy świecić jutro [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde to mały problem z lekka a niemasz gdzie na szybko kupić jakiego kolwiek Tesco np?

Ja cie proszę dobrze ze na fotce tak nie widać. Mój mąż na zajączka kupił mi komplet bielizny to się popłakałam jak zobaczyłam te wielkie majty masakraaaa [emoji15]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Chyba musiałaś być mega chuda przed ciaza bo ja na tym zdjęciu tylko brzuszek widzę [emoji5]

O kurde to mały problem z lekka a niemasz gdzie na szybko kupić jakiego kolwiek Tesco np?

Na bank mam w domu tylko nie oamietam gdzie go schowałam
Najwyżej zadzwonię do mamy powiem żeby szła z rana swoecic a my popołudniu i pożyczę od niej [emoji58]

Ja wieczorem tez mam tak opuchnięte stopy szok!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny tak siedzę myślę i się zastanawiam. Kmina na wieczór. Pościcie czy jednak odpuściłyście?

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry