reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Soczewica to standard w domu? Nigdy w życiu jej nie jadłam [emoji16][emoji16][emoji16] jaglana też jest u mnie raz na 6 lat [emoji16] używam tylko gryczanej i jeczmiennej

f2w39n7303c24ozn.png
Kasze w domu mam chyba wszystkie możliwe, plus kilka odmian soczewicy, fasoli, ciecierzycę, itd [emoji6]
Ale - ja jestem wege, i poza warzywami i owocami to właśnie kasze i strączki stanowią podstawę naszego jedzenia [emoji23]
Plus sporo nasion, orzechów i takie tam [emoji6]
A z jaglanej to już robiłam chyba wszystko (tzn dawałam ją do deserów, ciast, kremów, pasztetów, kotletów, sosów, zapiekanek, sałatek, past, itd) [emoji23]

(a tam jest literówka, bo miało być "mam w domu" ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Na przyszłość to poprostu jedz na IP jak tak bardzo się martwisz. Zbadają będziesz wiedziała że jest ok. A co do tego że cię zostawia. Zawsze mozesz odmówić przyjęcia na oddział albo wypisać się na własne życzenie.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, tylko potem czesto robia problemy przy kolejnym przyjeciu, jak by cos sie dzialo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Pomieszcza sie? Bo u mojej teciowej na 59 m2 jest tak ciasno, ze ja z reguly przy takich imprezach mam ochote siedziec na korytarzu :laugh2:

Ja 85 rocznik. Muzyka wtedy tworzona to klasyki I milo sie do nich wraca... ;-) ;)
Jakoś muszą ☺️ ale ciasno jest. Tak myślałam, że cos kolo mnie bo ta sama muzyka☺️ ja 86☺️

Dziewczyny przezylam szok jak zdjelam skarpetki do mycia[emoji33] Masakra jakie obrzeki[emoji53] A tu jeszcze tyle czasu do konca, co to bedzie dalej[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Kasze w domu mam chyba wszystkie możliwe, plus kilka odmian soczewicy, fasoli, ciecierzycę, itd [emoji6]
Ale - ja jestem wege, i poza warzywami i owocami to właśnie kasze i strączki stanowią podstawę naszego jedzenia [emoji23]
Plus sporo nasion, orzechów i takie tam [emoji6]
A z jaglanej to już robiłam chyba wszystko (tzn dawałam ją do deserów, ciast, kremów, pasztetów, kotletów, sosów, zapiekanek, sałatek, past, itd) [emoji23]

(a tam jest literówka, bo miało być "mam w domu" ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png
Uwielbiam soczewicę, zwłaszcza zieloną. Mogę ugotować i łyżka zajadać bez niczego. A mój syn razem ze mną :D

w57v9n73fe3ysoga.png

Na pewno mile spedzicie sobie czas.
Jejciu, Wielkanoc za rogiem. Ale to minelo... chociaz mi teraz na zwolnieniu kazdy dzien sie straaaasznie wlecze.
Dzieciaki juz się nie mogą doczekać jak się dobiorą to jest naprawdę głośno ☺️ niby nie dużo bo tylko ich 5 ale gwar☺️ mi tez się teraz wydaje, że się wlecze

reklama
Do góry