reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurczę poczułam sie dosłownie jak słoń. I poplakalam w samochodzie. Hormony. Mąż chciał mnie pocieszyć jak tylko mógł ale humor na pół dnia rozwalony.
Mam ochotę schować się pod koc i nie wychodzić do porodu.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciazy tak mialam. W sierpnou rodzina M przyjechala i jego ciotka mowi: to niedlugo rodzisz? A ja: nie, w listopadzie[emoji53] A teraz juz wygladam gorzej[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dziewczyny tak siedzę myślę i się zastanawiam. Kmina na wieczór. Pościcie czy jednak odpuściłyście?

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poszcze do jutra tak samo jak Karla [emoji5] chociaż kobiet w ciąży to chyba nieobowiązuje ale jak kto tam woli [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co...
nie wiem gdzie jest koszyk Fuck... jeszcze będzie tak ze z reklamówka z biedry pójdziemy świecić jutro [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23][emoji23][emoji23] Bo nie, tego jeszcze nie bylo. Chociaz my po przeprowadzce nie wiedzielismy gdzie jest kosciol i pojechalismy z koszyczkiem go szukac[emoji23] Zalapalismy sie przypadniem na ostatnie swiecenie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No yez tak sobie pomyslalam. No ale w takim razie te obrzeki sa, tylko od dlugiego stania zeszly na nogi[emoji53] Juz mnie nawet majtki obciskaja[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No oczywiście że to obrzęki a co Ty myślałaś że tyle przytulas? To woda słońce się zatrzymuje na bank

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji23][emoji23][emoji23] Bo nie, tego jeszcze nie bylo. Chociaz my po przeprowadzce nie wiedzielismy gdzie jest kosciol i pojechalismy z koszyczkiem go szukac[emoji23] Zalapalismy sie przypadniem na ostatnie swiecenie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Hahah niezle [emoji23]

@malina_11 ja niestety zjadłam ciut mięsa na pizzy ale tak się składa że nie mamy w nowym mieszkaniu jeszcze kuchni a już byliśmy tak głodni.. Przez zapomnienie M zamówił z mięsem.. No już trudno... Nie chciałam

p19u3e3khl24zb29.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ola ale ladnie cie wybrzuszylo. Tak czekalas ,czekalas az sie doczekalas. I teraz z tyg. Na tyg.bedzie coraz wiekszy.

Dziewczyny napisze ogolnie bo troche naprodukowalyscie. Mieszkanka bedziecie miec sliczne. Tez lubie jasne panele. Widze wypieki ida pelna para. Ja narazie zrobilam 3 bita. Jutro walcze z bezglutenowym brownie i jablecznikiem.
Karla ty to jestes agent. Rano do biedry wyslij meza po koszyczek.

A ja padlam. Wstalam rano wzielam sie za sprzatanie. Wpierw wstawilam barszcz czerwony na obiad. Wzielam sie za okno firanki zaslony. Normalnie tak posprzatalam ze perfekcyjna pani domu moze robic test. Wszedzie zajrzalam ze szmata. W teakcie obiad rybka ziemniaki i zacierki do barszczu bo dzieciaki lubia. Upieklam miesa. Zrobilam jarzynowa,farsz na jajka! Wywiesilam pranie z poscieli jak wyschlo poskladalam zmienilam posciel.i teraz dopiero sie polozylam. A na jutro zostala mi karabowa,z brokulami. Ogarnac reszte sprzatania. I musze Oliwie nagonic zeby w koncu pprzadek w szafie zrobil. A teraz leze z noga na D . bo boli i napuchla.......jesnak ja przeciazylam a ze to ta po zakrzepicy widac roznice miedzy jedna a druga.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na bank mam w domu tylko nie oamietam gdzie go schowałam
Najwyżej zadzwonię do mamy powiem żeby szła z rana swoecic a my popołudniu i pożyczę od niej [emoji58]

Ja wieczorem tez mam tak opuchnięte stopy szok!!!

Haha, to ja tak mialam z pierwsza koleda na swoim. Jutro ksiadz przychodzi a my krzyza nie mamy[emoji33] Dzwonie do mamy, a oni tez jutro maja ksiedza[emoji6] Polozylam na lawie rozaniec i postawilam swieczke zapachowa[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry