reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha Ty jesteś niesamowita wiecznie coś tworzysz [emoji123]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
ciężko byłoby inaczej ;)

tak będzie wyglądało:
skarby_Hani.png

teraz tylko to wypalić ;-)
a potem pomalować, i w środku wykleić filcem ;)

i potem tam będą trafiać "skarby" - zdjęcia z usg, nagrania z prenatalnych, a potem już bardziej konkretne "skarby" ;)

Załączniki

• skarby_Hani.png
    skarby_Hani.png
    38 KB · Wyświetleń: 287
reklama
Na ruchy mojej królewny. Od niedzieli jest strasznie spokojna, rzadko ja czuję a jak poczuje to bardzo bardzo słabo. :(
Spokojnie, ważne że w ogóle ja czujesz. Mój też raz kopie mocno a znów innym razem ledwo ledwo przez kilka dni. Teraz jeszcze mają dużo miejsca żeby się wiercić to pewnie inaczej się ułożyła i słabiej czuć. Gorzej jakbyś nic totalnie nie czuła. [emoji846]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

ciężko byłoby inaczej ;)

tak będzie wyglądało:
Zobacz załącznik 844227

teraz tylko to wypalić ;-)
a potem pomalować, i w środku wykleić filcem ;)

i potem tam będą trafiać "skarby" - zdjęcia z usg, nagrania z prenatalnych, a potem już bardziej konkretne "skarby" ;)
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak już jest dobrze. Trochę musiałam widocznie się wygadać, popanikowac żeby się uspokoić :) dobrze, że jesteście. Mogę Was pomęczyć w takiej sytuacji. [emoji173]️
Na przyszłość to poprostu jedz na IP jak tak bardzo się martwisz. Zbadają będziesz wiedziała że jest ok. A co do tego że cię zostawia. Zawsze mozesz odmówić przyjęcia na oddział albo wypisać się na własne życzenie.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dostałam zakaz i nic nie robię ☺️ mąż przyjeżdża jutro. Mama działa☺️ w niedzielę będzie u nas razem z nami 16 osob

Ja bardzo lubie takie rodzinne spotkania.
My przewaznie zawsze gdzies wyjezdzamy,zeby nie bylo smutno,ze wiecznie sami.
Najbardziej zal mi chlopakow. Ja z dziecinstwa pamietam takie imprezy,oni znac nie beda. Ale takie zycie...

Ja tez chwile odpoczywam i slucham sobie hitow z lat mlodosci Westbam, B. Benassi, Fragma itp.( lata 90-te). Filipowi chyba sie podoba,bo ladnie stuka.
A moze tanczy???:happy2:

Ja bardzo lubie takie rodzinne spotkania.
My przewaznie zawsze gdzies wyjezdzamy,zeby nie bylo smutno,ze wiecznie sami.
Najbardziej zal mi chlopakow. Ja z dziecinstwa pamietam takie imprezy,oni znac nie beda. Ale takie zycie...

Ja tez chwile odpoczywam i slucham sobie hitow z lat mlodosci Westbam, B. Benassi, Fragma itp.( lata 90-te). Filipowi chyba sie podoba,bo ladnie stuka.
A moze tanczy???:happy2:
Który jesteś rocznik? Fragma to już trochę później nie 2001 pierwszy album? My też przeważnie w rozjazdach ale teraz, że nie mogę to wszyscy do nas☺️

Często robię pasztety, tym razem może zrobię z suszonymi śliwkami albo zurawiną ;) Ale ja do pasztetu nie potrzebuje innych składników których standardowo nie ma w domu - soczewica, kasza jaglana, cebulą, itd [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Soczewica to standard w domu? Nigdy w życiu jej nie jadłam [emoji16][emoji16][emoji16] jaglana też jest u mnie raz na 6 lat [emoji16] używam tylko gryczanej i jeczmiennej

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Który jesteś rocznik? Fragma to już trochę później nie 2001 pierwszy album? My też przeważnie w rozjazdach ale teraz, że nie mogę to wszyscy do nas☺️

Pomieszcza sie? Bo u mojej teciowej na 59 m2 jest tak ciasno, ze ja z reguly przy takich imprezach mam ochote siedziec na korytarzu :laugh2:

Ja 85 rocznik. Muzyka wtedy tworzona to klasyki I milo sie do nich wraca... ;-) ;)

Do góry