reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Siema babki Wielkanocne :)

Wstałam, ogarniam się i w południe lecimy! Pewnie nie będę tak na bieżąco jak zawsze ;) ale pozagladam na pewno i wrzucę Wam trochę zdjec :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bawcie sie dobrze! Czekamy na fotki[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dziewczyny mam problem ze sklepem 5-10-15, zapłaciłam z aplikacji mobilnej przelewem na konto PayU i PayU miał przekazać środki na konto sklepu ale do teraz tego przelewu nie ma. Myślicie, że jeszcze jest czas i dojdzie?

Dziewczyny mam problem ze sklepem 5-10-15, zapłaciłam z aplikacji mobilnej przelewem na konto PayU i PayU miał przekazać środki na konto sklepu ale do teraz tego przelewu nie ma. Myślicie, że jeszcze jest czas i dojdzie?

Oni maja chyba 24 godz na przekazanie środków
Ściągnęło ci z konta ? Masz tam napewno nr transakcji w razie czego w wt dzwon na payu i pytaj

Oni maja chyba 24 godz na przekazanie środków
Ściągnęło ci z konta ? Masz tam napewno nr transakcji w razie czego w wt dzwon na payu i pytaj

Dzięki :) No właśnie normalnie z konta ściągnęło. Już pisałam do 5-10-15 i do PayU ale z PayU jeszcze nie odpowiedzieli. A z 5-10-15, że transakcja została odrzucona ale nie wiem czy nie dlatego, że kliknęłam niedawno jeszcze raz "powrót do płatności" No nic poczekam i zobaczę co będzie.

To dziwne. Przez PayU zawsze przelew jest od razu. Jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby bul pozniej niz po kilku minutach.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To dziwne. Przez PayU zawsze przelew jest od razu. Jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby bul pozniej niz po kilku minutach.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tak jeśli się płaci przez PayU na konto np sklepu ale ja nie miałam pod ręką telefonu M żeby sobie spisać kod do płatności z smsa i dałam zapłać przelewem tradycyjnym tyle, że mi wyskoczyły dane do przelewu tak jakby na konto PayU i oni przekazują dopiero środki na konto sklepu, wiem zagmatwane to :p

reklama
Do góry