reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Przyjaciółka mi wysłała jak narzekałam, że włosy mi sterczą i wyglądam jak czupiradło (kręcone włosy +leżenie...), pryszcze mi się robią itd...

3fc29a1f5e33be1b6bdb70e9181109b0.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hahah dobreee

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaa dziewczyny roznosi mnie. Pojechaliśmy na zakupy i nie wiadomo na czym przecielismy oponę w nowym aucie. Pomijam ze to dość nietypowe opony i jedna kosztuje prawie 800 zł. Wściekła jestem na maksa. Jedyne co dobre to to, ze u dealera mieli taka zeby nam wymienić. Brak słów.
W ogole weszlam na wagę i schudlam 1,5 kg. W czasie lekkostrawnej diety zeszly wszystkie obrzęki. Teraz mi się wydaje, że brzuszek zmalał. Na razie Was nie nadrobie, muszę ogarnąć jakis obiadek

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, nie nadrobię Was, nie ma szans. Mam męża w domu i z kanapy koordynuje porządki, zakupy i gotowanie ;) Gdybym się związała z innym chłopem te 8 lat temu to w życiu bym się na dziecko nie decydowała... K. jest najlepszy pod słońcem. Mamy gości przez dwa dni, nasi rodzice i brat męża. Będzie wesoło :)

Cukry mi skaczą przez to przeziębienie, wyniki mam skrajne i przez to niewiarygodne. Staś trochę wczoraj skopal tatę i szczęśliwy był :) Wizyty u gina i u diabetologa mam 03.04.
Po świętach też przyjdzie majster obejrzeć co jest do zrobienia w mieszkaniu. Już się nie mogę doczekać, żeby to zacząć i skonczyc

Hej, nie nadrobię Was, nie ma szans. Mam męża w domu i z kanapy koordynuje porządki, zakupy i gotowanie ;) Gdybym się związała z innym chłopem te 8 lat temu to w życiu bym się na dziecko nie decydowała... K. jest najlepszy pod słońcem. Mamy gości przez dwa dni, nasi rodzice i brat męża. Będzie wesoło :)

Cukry mi skaczą przez to przeziębienie, wyniki mam skrajne i przez to niewiarygodne. Staś trochę wczoraj skopal tatę i szczęśliwy był :) Wizyty u gina i u diabetologa mam 03.04.
Po świętach też przyjdzie majster obejrzeć co jest do zrobienia w mieszkaniu. Już się nie mogę doczekać, żeby to zacząć i skonczyc
Też mam tak że mój mąż robi w domu wszystko. Obecnie konczy robić obiad, wczoraj posprzatal. Każe mi wypoczywać i tyle. Jeszcze zaraz.zabierze naszego Smarka na kontrolę i córkę do kina popołudniu.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry