reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zajączek przyszedł [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
1522402227-695a4cd27f865915-aaaaaa.jpeg
1522402234-1ef42cf8c9951935-aaaaaa.jpeg
1522402240-e20b510e2030fee4-aaaaaa.jpeg

JustMe poleciła Str [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja na polowkowym była pupa w dół. Ale na to się nie patrzy chyba, bo dziecko zmienia pozycję jeszcze na tym etapie.
Różnie czuje, raz bardzo nisko, raz nad pepkiem. Chwilę w lewym boku a za moment już w prawym. To nie wiem, aż tak się wierci po całym brzuchu ?
Miejsca ma sporo ;) Hania 3 tygodnie temu ważyła koło 0,5kg ale z 25cm długości już miała (nie pamiętam ile...) - zasięg rąk/nóg ma spory ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Haha no co słodkooo [emoji173] Do mnie jeszcze chyba tak do końca nie dotarło, że będę miała dziecko, wiem dziwnie to brzmi ale tak bardzo zawsze chciałam, że to dla mnie czysta abstrakcja, że marzenie w końcu się spełni [emoji7]
Do mnie czasem dociera, a czasem nie.. [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Z nogami na biurku? [emoji23][emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

nie az taki len nie jestem otworzylam sobie szuflade pod biurkiem i tam mialam nogi hahahaha

Zrobiłam sobie sesje w kibelku :D Bo mnie aż nosi :D Właśnie się dowiedziałam, że o 13 idę do domu! JUPIIII :D
Zobacz załącznik 844172 Zobacz załącznik 844173 Zobacz załącznik 844174

super wygladasz :) gratki ja do 15:00

Gdzie kupiłaś..? Piękne....

0d1yrjjgtd95fou3.png

www.logostore.pl

reklama
Do góry