reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :) tak tak dobry :)
Jestem wyspana a i nadziei dobry było miło :D
Dziś muszę sukienkę rzucić do krawcowej i pojechać na jakieś zakupy jeszcze ;) ogarnąć mieszkanie o skręcać szafki kuchenne dalej :D chyba zostanę po tym remoncie majstrem :D

p19u3e3khl24zb29.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Będziesz skracała sukienkę? Ja to w ogóle zapomniałam, żeby zmierzyć razem z sukienką buty [emoji16] Muszę to ogarnąć bo do ślubu 3 tygodnie a jakby okazało się, że jest za długa to nie będzie czasu na zmiany :p

reklama
Myślisz, że jak mały kopie np jak coś zjem słodkiego albo lekko go nacisnę to jest zadowolony czy wręcz przeciwnie?
Wiem tylko, że dzieci lubią słodkie i jak coś zjemy to kopią więc chyba to kopanie oznacza u nich po prostu aktywność, zabawa :) a jak się nie rusza i ponaciskamy brzuch to może się po prostu budzi :) ale ogólnie dzieci lubią bujanie :) gdy spacerujemy czy podczas seksu

f2w39n7303c24ozn.png

Wiem tylko, że dzieci lubią słodkie i jak coś zjemy to kopią więc chyba to kopanie oznacza u nich po prostu aktywność, zabawa :) a jak się nie rusza i ponaciskamy brzuch to może się po prostu budzi :) ale ogólnie dzieci lubią bujanie :) gdy spacerujemy czy podczas seksu

f2w39n7303c24ozn.png
Tak podczas seksu mały jest zawsze spokojny :p
Jeee jak mi się oczy zamykają :baffled: Czas się wlecze niemiłosiernie, nie wiem jak dotrwam do 15 a jeszcze tyle rzeczy do ogarnięcia. Jeszcze 13 razy do pracy, może jakoś przetrwam :p

Będziesz skracała sukienkę? Ja to w ogóle zapomniałam, żeby zmierzyć razem z sukienką buty [emoji16] Muszę to ogarnąć bo do ślubu 3 tygodnie a jakby okazało się, że jest za długa to nie będzie czasu na zmiany :p
No musze... Ja ze wzrostem liliputka wszystko muszę skracać [emoji14] no trudno :D więc już jestem umówiona na dziś z babką :)

p19u3e3khl24zb29.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Zauważyłam , że mam niżej brzuch niż miałam. Malutka od tych kilku dni też czuje na dole. A czułam na wysokości pępka. Mój lekarz dzisiaj nie przyjmuje ;(

reklama
Do góry