reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Masz jakiś sprawdzony krem z filtrem ? A w sierpniu się jeszcze nada krem ? Bo ja jednak końcówka lipca, dwa tygodnie w domu. I wyjdę dopiero z malutka w połowie sierpnia.

Straszne te psikusy. Już mam stresa straszny.. kopnęła dzisiaj dwa razy.. :( jak się to nie zmieni będę miała po świętach.

Jak was podgonie to wstawię Ci co zamówiłam :)

Zazdroszczę :) wypoczywajcie. Należy Wam się :*

Ola :no2::surprised: haha :biggrin2:
Rozbryka się tak , że spać nie będziesz umiała po tych wszystkich świątecznych pysznosciach[emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@klaudiaa975 a czemu dwa tyg w domu? ja w styczni ur i po 7 dniach juz chodzilam na spacer wprawdzie krotki bo bylo na minusie ale teraz to zamierzam juz po 3-4dniach zaczac wychodzic
No właśnie zastanawiałam się po jakim czasie będzie dobrze wyjść , albo np ile czasu będę mogła z malym spędzać na tarasie miałam w planach was o to zapytac[emoji4]

Rozbryka się tak , że spać nie będziesz umiała po tych wszystkich świątecznych pysznosciach[emoji5]

Moja się rozbrykala i znowu mi chyba po szyjce daje boleśnie. Chociaż nie wiem bo po tych pracach plastycznych bolało mnie wszystko kręgosłup, miednica teraz trochę przeszło

Ostatnia edycja:
Ja myślę że ok 5 dni będę w szpitalu i jak mnie wypuszcza to na drugi dzień pójdę na spacer...taki mam plan a życie pokaże czy się uda [emoji12]

hchygzu3560fzqmv.png

ja sobie ost zalozylam ze bede dwa dni w szpitalu :D hehehe

No właśnie zastanawiałam się po jakim czasie będzie dobrze wyjść , albo np ile czasu będę mogła z malym spędzać na tarasie miałam w planach was o to zapytac[emoji4]

nie wypowiem sie na temat cieplych mieiscy ale w styczniu po tyg jak wyszlam to na 10-15min i codziennie zwiekszalam o 5 min no chyba ze naprawde bylo minus i mroz to odpuszczalam

teraz w planach mam po 3 dniach jak wroce do domu jak bedzie ladnie to od razu do godoli i na spacer jakis krotki zeby zahartowac no i nie w godz szczytu slonca ale np do poludnia

Mi się też wydaje, że dla chłopców w Pepco jest większy wybór.

w57v9n73fe3ysoga.png
To mamy inne Pepco w takim razie :D
Cieszyła bym się gdyby ten kolor wyglądał na żywo tak jak na zdjęciu. [emoji55][emoji55][emoji55]
e3765b1cd15f91501567201514c90013.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się bardzo podoba :D jaka farba robiłaś ? Mojej mamie muszę pokazać :)
Wytrzymasz latem nie wychodzić przez 2 tygodnie?[emoji16]

hchygzu3560fzqmv.png
Nie wiem, może nie 2 . Ale tydzień na pewno.

Póki co tylko pęcherz , i tam na dole wszytko mi pulsuje dziwnie. Jem lody z toffie i cukierkami a ona nic :( zalame się do wtorku :(

Wszyscy dookoła mi mówią 10dni/14.. i już sama nie wiem. Z tego co pamiętam to parę dni i Lenę na spacer braliśmy. Króciutki ale zawsze to świeże powietrze..
Ja myślę że ok 5 dni będę w szpitalu i jak mnie wypuszcza to na drugi dzień pójdę na spacer...taki mam plan a życie pokaże czy się uda [emoji12]

hchygzu3560fzqmv.png
Ja zobaczę ile będę w szpitalu. Okaze się wszytko w lipcu. Nie będę planowała teraz dni , bo też nie wiadomo jak będzie, jaka pogoda itp

To mamy inne Pepco w takim razie :D

Mi się bardzo podoba :D jaka farba robiłaś ? Mojej mamie muszę pokazać :)

Nie wiem, może nie 2 . Ale tydzień na pewno.

Póki co tylko pęcherz , i tam na dole wszytko mi pulsuje dziwnie. Jem lody z toffie i cukierkami a ona nic :( zalame się do wtorku :(

Wszyscy dookoła mi mówią 10dni/14.. i już sama nie wiem. Z tego co pamiętam to parę dni i Lenę na spacer braliśmy. Króciutki ale zawsze to świeże powietrze..

Ja zobaczę ile będę w szpitalu. Okaze się wszytko w lipcu. Nie będę planowała teraz dni , bo też nie wiadomo jak będzie, jaka pogoda itp
Mi ze szpitalem to zawsze dwa tyg wyszły bo w szpitalu 5 dni, potem zaczym się ogarnęłam to z tydzień minął po szpitalu ☺️

reklama
Moja się rozbrykala i znowu mi chyba po szyjce daje boleśnie. Chociaż nie wiem bo po tych pracach plastycznych bolało mnie wszystko kręgosłup, miednica teraz trochę przeszło
Ja też czuje się jak jakaś babcia , ale już nawet niepisze bo u mnie to norma [emoji2]

Do góry