reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Masz jakiś sprawdzony krem z filtrem ? A w sierpniu się jeszcze nada krem ? Bo ja jednak końcówka lipca, dwa tygodnie w domu. I wyjdę dopiero z malutka w połowie sierpnia.

Straszne te psikusy. Już mam stresa straszny.. kopnęła dzisiaj dwa razy.. :( jak się to nie zmieni będę miała po świętach.

Jak was podgonie to wstawię Ci co zamówiłam :)

Zazdroszczę :) wypoczywajcie. Należy Wam się :*

Ola :no2::surprised: haha :biggrin2:
Rozbryka się tak , że spać nie będziesz umiała po tych wszystkich świątecznych pysznosciach[emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@klaudiaa975 a czemu dwa tyg w domu? ja w styczni ur i po 7 dniach juz chodzilam na spacer wprawdzie krotki bo bylo na minusie ale teraz to zamierzam juz po 3-4dniach zaczac wychodzic
No właśnie zastanawiałam się po jakim czasie będzie dobrze wyjść , albo np ile czasu będę mogła z malym spędzać na tarasie miałam w planach was o to zapytac[emoji4]

Rozbryka się tak , że spać nie będziesz umiała po tych wszystkich świątecznych pysznosciach[emoji5]

Moja się rozbrykala i znowu mi chyba po szyjce daje boleśnie. Chociaż nie wiem bo po tych pracach plastycznych bolało mnie wszystko kręgosłup, miednica teraz trochę przeszło

Ostatnia edycja:
Ja myślę że ok 5 dni będę w szpitalu i jak mnie wypuszcza to na drugi dzień pójdę na spacer...taki mam plan a życie pokaże czy się uda [emoji12]

hchygzu3560fzqmv.png

ja sobie ost zalozylam ze bede dwa dni w szpitalu :D hehehe

No właśnie zastanawiałam się po jakim czasie będzie dobrze wyjść , albo np ile czasu będę mogła z malym spędzać na tarasie miałam w planach was o to zapytac[emoji4]

nie wypowiem sie na temat cieplych mieiscy ale w styczniu po tyg jak wyszlam to na 10-15min i codziennie zwiekszalam o 5 min no chyba ze naprawde bylo minus i mroz to odpuszczalam

teraz w planach mam po 3 dniach jak wroce do domu jak bedzie ladnie to od razu do godoli i na spacer jakis krotki zeby zahartowac no i nie w godz szczytu slonca ale np do poludnia

Mi się też wydaje, że dla chłopców w Pepco jest większy wybór.

w57v9n73fe3ysoga.png
To mamy inne Pepco w takim razie :D
Cieszyła bym się gdyby ten kolor wyglądał na żywo tak jak na zdjęciu. [emoji55][emoji55][emoji55]
e3765b1cd15f91501567201514c90013.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się bardzo podoba :D jaka farba robiłaś ? Mojej mamie muszę pokazać :)
Wytrzymasz latem nie wychodzić przez 2 tygodnie?[emoji16]

hchygzu3560fzqmv.png
Nie wiem, może nie 2 . Ale tydzień na pewno.

Póki co tylko pęcherz , i tam na dole wszytko mi pulsuje dziwnie. Jem lody z toffie i cukierkami a ona nic :( zalame się do wtorku :(

Wszyscy dookoła mi mówią 10dni/14.. i już sama nie wiem. Z tego co pamiętam to parę dni i Lenę na spacer braliśmy. Króciutki ale zawsze to świeże powietrze..
Ja myślę że ok 5 dni będę w szpitalu i jak mnie wypuszcza to na drugi dzień pójdę na spacer...taki mam plan a życie pokaże czy się uda [emoji12]

hchygzu3560fzqmv.png
Ja zobaczę ile będę w szpitalu. Okaze się wszytko w lipcu. Nie będę planowała teraz dni , bo też nie wiadomo jak będzie, jaka pogoda itp

To mamy inne Pepco w takim razie :D

Mi się bardzo podoba :D jaka farba robiłaś ? Mojej mamie muszę pokazać :)

Nie wiem, może nie 2 . Ale tydzień na pewno.

Póki co tylko pęcherz , i tam na dole wszytko mi pulsuje dziwnie. Jem lody z toffie i cukierkami a ona nic :( zalame się do wtorku :(

Wszyscy dookoła mi mówią 10dni/14.. i już sama nie wiem. Z tego co pamiętam to parę dni i Lenę na spacer braliśmy. Króciutki ale zawsze to świeże powietrze..

Ja zobaczę ile będę w szpitalu. Okaze się wszytko w lipcu. Nie będę planowała teraz dni , bo też nie wiadomo jak będzie, jaka pogoda itp
Mi ze szpitalem to zawsze dwa tyg wyszły bo w szpitalu 5 dni, potem zaczym się ogarnęłam to z tydzień minął po szpitalu ☺️

reklama
Moja się rozbrykala i znowu mi chyba po szyjce daje boleśnie. Chociaż nie wiem bo po tych pracach plastycznych bolało mnie wszystko kręgosłup, miednica teraz trochę przeszło
Ja też czuje się jak jakaś babcia , ale już nawet niepisze bo u mnie to norma [emoji2]

Do góry