reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Ja teżJa będę piec sernik w sb
Zobaczymy czy wyjdzie [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie kupuję, spodziewam się raczej wyższych temperatur [emoji6] w razie czego mam jeden cieplejszy rampers, ewentualnie kocyk, jakby było naprawdę zimnoWłaśnie, mamuśki- czy kupujecie jakiś kombinezon dla noworodków? Ja mam z H&M dresik bawełniany, chyba na 62 i tyle narazie.. tak sobie myślałam że na początku lipca zobaczę jakie lato będzie w tym roku i ewentualnie dokupię, jeśli będzie lipcopad... a Wy?
Onaszczesliwa2018
O jeeeee mniaaaaaam , mogę kawałek?[emoji2]Pozniej Was nadrobie, biore sie za pieczenie babki razy2, a tymczasem drozdzowki wylewaja sie z foremek[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
SzczęśliwaCiężarna
Kochana... Moim zdaniem dużo więcej bo i krwi mamy wiecej... Macica też waży a teraz jest wielkości sporej pilki... Do tego jeszcze płyn owodniowy i piersi myślę, że to wszystko to minimum 3kgwidocznie tak masz dziecko z ciebie wyciaga
moja edzia - przyjaciolka schudla w ciazy 9kg a przytyla 7kg wiec do porodu szla nawet nie dobijajac do swojej wagi sprzed ciazy jadla normalnie wyniki ok córka z niej tak wyciagala
zreszta nasze dzieci maja teraz ok 500-700gr + woda to tak naprawde 1kg wiecej
Ja też, ale ja muszę dom urządzić, więc mogę się wyzywać do woli [emoji23]mam napad wicia gniazdka ... jak kuzwaaaa wrona juz mi sie marzy nowa kanapa do tego stolik krzeszla do jadalni moja wizja juz cala gotowa tylko nie wiem co lukasz na to jeszcze nie jest swiadomy ze czeka go w kwietniu malowanie hahaaha
malina_11
I ja [emoji6][emoji6]Ja też
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
To będziemy sernikowe dziewczyny liczę na jakąś fotorelacjęI ja [emoji6][emoji6]
reklama
Karla88
Cieszyła bym się gdyby ten kolor wyglądał na żywo tak jak na zdjęciu. [emoji55][emoji55][emoji55]
ladny a na zywo jaki jest ???
Podziel się: