reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie, mamuśki- czy kupujecie jakiś kombinezon dla noworodków? Ja mam z H&M dresik bawełniany, chyba na 62 i tyle narazie.. tak sobie myślałam że na początku lipca zobaczę jakie lato będzie w tym roku i ewentualnie dokupię, jeśli będzie lipcopad... a Wy?
Ja nie kupuję, spodziewam się raczej wyższych temperatur [emoji6] w razie czego mam jeden cieplejszy rampers, ewentualnie kocyk, jakby było naprawdę zimno

0d1yrjjgtd95fou3.png

widocznie tak masz dziecko z ciebie wyciaga
moja edzia - przyjaciolka schudla w ciazy 9kg a przytyla 7kg wiec do porodu szla nawet nie dobijajac do swojej wagi sprzed ciazy jadla normalnie wyniki ok córka z niej tak wyciagala ;)

zreszta nasze dzieci maja teraz ok 500-700gr + woda to tak naprawde 1kg wiecej
Kochana... Moim zdaniem dużo więcej bo i krwi mamy wiecej... Macica też waży a teraz jest wielkości sporej pilki... Do tego jeszcze płyn owodniowy i piersi :) myślę, że to wszystko to minimum 3kg

f2w39n7303c24ozn.png

mam napad wicia gniazdka ... jak kuzwaaaa wrona :D juz mi sie marzy nowa kanapa do tego stolik krzeszla do jadalni moja wizja juz cala gotowa tylko nie wiem co lukasz na to :D jeszcze nie jest swiadomy ze czeka go w kwietniu malowanie hahaaha
Ja też, ale ja muszę dom urządzić, więc mogę się wyzywać do woli [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry