Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
A jak ogólnie M? Lepiej Troszkę?No to ja aktualnie więcej...
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak ogólnie M? Lepiej Troszkę?No to ja aktualnie więcej...
No właśnie z ta pogoda to nigdy nie wiadomo, a tutaj deszcz to normalka [emoji2]Hej dziewczyny wiosna i wszystkie chca odswiezac remontować tez bede malowac pokoje dzieci po świętach powiem wam ze jestem ciekawa tego lata bo kolezanka dała mi duzo ciuszkow po blizniakach ogromnie duzo nic juz nie kupuje a rodziła 22 czerwca 2017 tak jak mi cc maja tez robic i wiekszosc z dlugim rekawem mówiła ze musialo byc naprawde cieplo zeby ubrac krotki rekaw 90% body pajace z długim rekawem
Ja kocham czerwień wszędzie W ubraniach, dodatkach, na ścianach. Na samochód też się uparłam czerwony i tym sposobem tylko ja jedna w całym mieście mam taki model auta w czerwonym kolorze. Nie jest to fajne, bo gdzie nie pojadę to wszyscy znajomi wiedzą gdzie i kiedy jeżdżę [emoji14]Czerwień toleruję tylko w postaci szminki lub szpilek. Nie lubię czerwieni na ubraniach
Całkiem dobrze a ty?[emoji1]No to super, że córci się poprawiło. A Ty jak się masz ?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję zakupówWitam sie i ja. Widze ze duzo z was nocki mialo zarwane. Farbiwanirle wlosow i pichenie,macie powera nie ma co.
Ja wstalam o 10! Tzn.Mati mnie obudzil czy zrobie mu sniadanie. Czuje ze za dlugo spalam jestem taka do dupy rozchodzic sie musze.
Wczoraj mialam.miec wizyte ale nie bylo moich wynikow i przelozyla za tydzien. Jedynie co zapytalam onte opuchniecia rano ,powiedziala ze to normalne w ciazy ale cukier tez ma na to wplyw. Zeby wieczorne slodycze odstawic itd.
Wczoraj pojechalam na male zakupy kupilam malemu co nie co i pojechalam na ciuchy kupilam sobie 7 kiecek normalnie za darmo bo po 1 zloty za sztuke.trafila sie mi okazja
Najbardziej jestem zadowolona z czarnej,fioletowej bo maja marszczenia na brzuszku i dlugo posluza i z szarej rozmiar 34 od razu lepszy humor mialam.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super zakupy [emoji106]Kupiłam dla małego Oczywiście nie mogłam się oprzeć tej koszulce [emoji14]
Zobacz załącznik 844046 Zobacz załącznik 844047 Zobacz załącznik 844048
Piękna czapeczka [emoji16]Dla malego. W pepco. Ta czapa mnie rozczulila
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Aż tyle? może czas wybrac się do jakiegoś terapeuty?Ja z moimi skojarzeniami jestem usprawiedliwiona, w końcu całe 1,5 dnia bez seksu, któż to widział [emoji28]
Sorry ale tu mało kto jest poważny Już napewno nie ja ani Ty. True story, bronie wiem czy bedziecie mialy mnie jeszcze za poważną osobe hahah
No widzisz aż tyle Może obejdzie się bez terapeuty, zagonie M wieczorem do robotyAż tyle? może czas wybrac się do jakiegoś terapeuty?
Sorry ale tu mało kto jest poważny Już napewno nie ja ani Ty. True story, bro