reklama
Banan z cukrem? :OTez jem duzo ale wyjadlam wszystkie , jutro musze zapasy zrobic ;p ostatnio sobie skroilam banana i jablko i posypalam cukrem i cynamonem xd
kinga30
Fanka BB :)
Też moga, bo to jest tak, że u jednych te bolesne nie oznaczają nic a dla drugich nie bolesne a coś się dzieje dlatego zawsze twierdzę że warto sprawdzić i alarmowaćAle nawet te bolesne skurcze mogą nam się zdarzac z tego co czytałam to to są te skurcze Braxtona ważne aby byli ich tylko kilka w ciągu dnia i aby nie były regularne
SzczęśliwaCiężarna
Wszystko dla Maluszka podziwiam Was dziewczyny bo ja bym nie umiała sama... Pielegniarka ok ...nie mam problemu...ale sama bym nie umiała... Musiałabym codziennie jeździć i prosić o zastrzykA tymczasem... Czas na gik....
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
SzczęśliwaCiężarna
No jeśli nas niepokoja to na pewno bo lepiej pójść niż żałowaćTeż moga, bo to jest tak, że u jednych te bolesne nie oznaczają nic a dla drugich nie bolesne a coś się dzieje dlatego zawsze twierdzę że warto sprawdzić i alarmować
Dałabyś radę [emoji106]Wszystko dla Maluszka podziwiam Was dziewczyny bo ja bym nie umiała sama... Pielegniarka ok ...nie mam problemu...ale sama bym nie umiała... Musiałabym codziennie jeździć i prosić o zastrzyk
Jak trzeba, to się robi...
Też swego czasu musiałam.....
Też tak mówiłam... Pierwszy zastrzyk robiła mi teściowa koleżanki, jest pielęgniarką... Ale uznałam że codziennie do niej jeździć nie będę.. Jakoś sie przemogłam i już od lutego zeszłego roku dźgam się sama ale tak jak piszesz dla maluszka WSZYSTKOWszystko dla Maluszka podziwiam Was dziewczyny bo ja bym nie umiała sama... Pielegniarka ok ...nie mam problemu...ale sama bym nie umiała... Musiałabym codziennie jeździć i prosić o zastrzyk
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A ja właśnie jem melona, i zbieram się od dwóch godzin do obierania ziemniaków na krokiety.... A mam takiego lenia... [emoji15]
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Nigdy nie umiałam się ukloc nawet cyklem... Albo jaj wszyscy sami sobie uszy przebijali sami... Ja nawet nikogo bym nie umiała ukloc... Moja mama była w szkole pielegniarskiej i z tego powodu zrezygnowala... Psychicznie mamy taki opór silny, że masakraDałabyś radę [emoji106]
Jak trzeba, to się robi...
Też swego czasu musiałam.....
Podziel się: