reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A tymczasem... Czas na gik....
1522256228-fb94681e2395082f-aaaaaa.jpeg

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ale nawet te bolesne skurcze mogą nam się zdarzac z tego co czytałam to to są te skurcze Braxtona :) ważne aby byli ich tylko kilka w ciągu dnia i aby nie były regularne

f2w39n7303c24ozn.png
Też moga, bo to jest tak, że u jednych te bolesne nie oznaczają nic a dla drugich nie bolesne a coś się dzieje dlatego zawsze twierdzę że warto sprawdzić i alarmować

Wszystko dla Maluszka :( podziwiam Was dziewczyny bo ja bym nie umiała sama... Pielegniarka ok ...nie mam problemu...ale sama bym nie umiała... Musiałabym codziennie jeździć i prosić o zastrzyk

f2w39n7303c24ozn.png
Też tak mówiłam... Pierwszy zastrzyk robiła mi teściowa koleżanki, jest pielęgniarką... Ale uznałam że codziennie do niej jeździć nie będę.. Jakoś sie przemogłam i już od lutego zeszłego roku dźgam się sama :D ale tak jak piszesz dla maluszka WSZYSTKO :)

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dałabyś radę [emoji106]
Jak trzeba, to się robi... ;)
Też swego czasu musiałam.....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nigdy nie umiałam się ukloc nawet cyklem... Albo jaj wszyscy sami sobie uszy przebijali sami... Ja nawet nikogo bym nie umiała ukloc... Moja mama była w szkole pielegniarskiej i z tego powodu zrezygnowala... Psychicznie mamy taki opór silny, że masakra

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry