Ja też mam z hm i jestem mega zadowolona tak jak mówisz wygodne bardzomega wygodne ja mam z hm za 60,00 jak byly rabaty wzielam jezcze khaki
@olaaa7 tak objętosc jest ważna
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam z hm i jestem mega zadowolona tak jak mówisz wygodne bardzomega wygodne ja mam z hm za 60,00 jak byly rabaty wzielam jezcze khaki
@olaaa7 tak objętosc jest ważna
Uciekam z forum chociaż jest tu bardzo sympatycznie
Jadę na nowe Mieszkanie coś podziałać.. A wy się seksujcie dalej
27.06.17 Anastazja [*]
Działaj Chociaż Ty bo my to w większości takie mało twórcze dzisiaj jesteśmyUciekam z forum chociaż jest tu bardzo sympatycznie
Jadę na nowe Mieszkanie coś podziałać.. A wy się seksujcie dalej
27.06.17 Anastazja [*]
O kurczę zdrówka dla Mamy Jola na pewno wszystko się pouklada a mama wkoncu zgodzi . Czekamy na wieści z wizyty . Trzymaj się malenkaCześć.
Byłam dziś z Ł na tomografii nerwu wzrokowego, za 3 dni wyniki.
U mnie jak nie urok to sraczka.
Mieszkam na nowym osiedlu, strzeżonym i takie bajery. W weekend zostały okradzione 2 komórki lokatorskie w garażu podziemnym (my nie mamy na szczęście takiego pomieszczenia), sprawców brak, podejrzanych też, bo co? A bo po co kamery w garażu...Nosz k**wa ochrona dostaje co miesiąc 27tys i gdzie byli? Czeka Nas przeprawa z administracją o kamery w garazu bo będę się bała tym nowym autem tam stawać.
Okazało sie że moja mama musi być operowana (niestety wyniki biopsji pokazały to czego najbardziej się obawialiśmy). Jutro idzie do specjalisty z kwitem od niego zapisać sie na operację. To jej mówię, że jeśli długi termin będzie, to przyjedzie do Nas do Warszawy i zrobimy to prywatnie. To ona, że nie bo drogo. To mówię jej że zdrowie bezcenne i zapłacę za to każde pieniądze. A ta znowu, że nie bo mamy dziecko w drodze, samochód zmieniamy itp. To jej tlumaczę, że mnie stać, a jeśli będzie droższe niż sie orientowałam to nic sie nie stanie jak przez pewien czas nie bedę szalała na zakupach. To znowu że tak nie może być bo to dzieci powinny dostawać kasę od rodziców a nie na odwrót. i tak w kółko. Na dodatek wolę jak bedzie tutaj, to będę mogła sie nią po operacji zająć. Wiadomo nie będę sie przemęczać, ale napewno będzie jej lepiej jak przez pewien czas nie będzie musiała sprzątać i gotować, szybciej dojdzie do siebie. Knujemy z moja siostrą co zrobić, żeby ją przekonać. Strasznie sie martwie o jej zdrowie.
Tak sie denerwuje tymi wszystkimi sprawami, że nie moge spać. Spię po 3h, chodzę podrażniona, non stop chce mi sie płakac, przez co łzy potrafia mi cieć w najmniej odpowiednim momencie.
Jedyne co dobre dziś to to, że o 18 widzimy sie ze Stasiem i z moim wisielczym humorem to jedyne co, powstrzymuje mnie od płaczu.
No ale twórcze w innym aspekcie to już tak Miłego dnia mamusieDziałaj Chociaż Ty bo my to w większości takie mało twórcze dzisiaj jesteśmy
Mnie to lepiej nie dopinguj bo M dziś zejdzie na zawałja bez ochoty ale dopinguje ole
WzajemnieNo ale twórcze w innym aspekcie to już tak Miłego dnia mamusie
27.06.17 Anastazja [*]
To ostry wieczor sie zapowiada[emoji3][emoji3] kazda z nas planuje a zobaczymy co z tego wyjdzieMnie to lepiej nie dopinguj bo M dziś zejdzie na zawał
Reszta ciężko pracuje albo robi inne pożyteczne rzeczy nie to co mya gdzie reszta dziewczyn???????
Ha no aż jestem ciekawa Nie wiem czy mam M uświadomić co do moich planów na wieczór czy pozostawić go w błogiej nieświadomościTo ostry wieczor sie zapowiada[emoji3][emoji3] kazda z nas planuje a zobaczymy co z tego wyjdzie