reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Ale pomyśl jaki ogór może być duży [emoji28] Ej mnie dzisiaj coś odwala chyba Oj biedny M ...Matkoo jaki.sprzęt... W sumie lepsze to niz ogórek z warzywniaka haha
Wronka199
Hahahaha no moze tylko zeby po.takiej akcji nie zrobil sie kiszony[emoji3][emoji3][emoji3]Ale pomyśl jaki ogór może być duży [emoji28] Ej mnie dzisiaj coś odwala chyba Oj biedny M ...
olaaa7
Jakbym siebie widziała ja jeszcze godzinkaMoja praca dziś ..
jeszcze 2 godz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wronka199
W sumie kiedyś czytałam na temat dziewczyn które eksperymentowaly z parowka czy kaszanka a pozniej na szpital bo sie ulamalo haha to dopiero hardcoreAle pomyśl jaki ogór może być duży [emoji28] Ej mnie dzisiaj coś odwala chyba Oj biedny M ...
olaaa7
Haha A właśnie, wielkość przyrodzenia tzn może bardziej jego szerokość ma wpływ na późniejszy łatwiejszy poród? Jak myślicie? W końcu ma się jakąś tam wprawę w rozciąganiuHahahaha no moze tylko zeby po.takiej akcji nie zrobil sie kiszony[emoji3][emoji3][emoji3]
Wronka199
Jesli tak to szukam murzyna hahahaHaha A właśnie, wielkość przyrodzenia tzn może bardziej jego szerokość ma wpływ na późniejszy łatwiejszy poród? Jak myślicie? W końcu ma się jakąś tam wprawę w rozciąganiu
Ładne buty mam podobneMoja praca dziś ..
jeszcze 2 godz
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
olaaa7
Też się póki co zastanawiam jak tego używać czy wkłada się obie czy jak Ale @JustMe55 jest w tej kwestii doświadczona więc pewnie pomożeJprdl ja bym się bała ze jk wsadzę taka kulkę to się zgubi w srodku [emoji23] i będę szukała jak ja wyciągnąć
Podziel się: