reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Reszta ciężko pracuje albo robi inne pożyteczne rzeczy nie to co my [emoji14]

Ha no aż jestem ciekawa [emoji14] Nie wiem czy mam M uświadomić co do moich planów na wieczór czy pozostawić go w błogiej nieświadomości :D
Ja mojego uprzedzilam zeby szykowal wariata na male galopowanko[emoji13][emoji13] wiec przynajmniej wie ze co planuje i nie wyskoczy mi z bolem glowy[emoji13][emoji13]

0d1ysek2x78z4252.png

Ja mojego uprzedzilam zeby szykowal wariata na male galopowanko[emoji13][emoji13] wiec przynajmniej wie ze co planuje i nie wyskoczy mi z bolem glowy[emoji13][emoji13]

0d1ysek2x78z4252.png
W sumie, dobreeee :D żeby mi potem nie wyskoczył z jakąś wymówką :D
Wronka Ty to Wioletta B? Bo się tracę powoli :p

Ja już po, młody leży główką w dole i zasłaniał sobie znowu buźkę. Celebryta ;) Wszystko u mnie ok, lekarka pytała kiedy pójdę na zwolnienie :)

Mi położna powiedziała że wystarczy przyjść na czczo, nic nie mówiła o wieczorze dnia przed.

:D :D :D

Ty To masz dziewczyno hardkorowe pory pisania :D

No to ja z Wami :) Mam wizytę na 25 kwietnia i pewnie się wtedy odmelduję z roboty... z jednej strony już trochę mi się chce, z drugiej będę tęsknić...

No i te malutkie mega szybko i przyjemnie się prasuje :tak:

@Lipcowa mamusia, mój synek miał na jesieni takie przejścia, temperatura, straszny kaszel, też jechaliśmy w nocy do szpitala... a on nie choruje dużo. Teraz miał tydzień samej wysokiej temperatury- nic poza tym. Strasznie dziwne te wirusy... moich rodziców grypa tak rozłożyła że we 2 siedzieli w domu prawie 2 tyg, pierwszy raz odkąd są małżeństwem 38 lat :D

@Jola92, może faktycznie zadecyduj za mamę... każdy rodzic miałby chyba takie obiekcje, ale kurcze nie ma żartów..... Ściskam Cię mocno :* <3

Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny :D Możecie też potem razem używać do zabawy ;)

U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa? :) Oni też coś tam gdzieś czują ;)
Super że u dzidzi Oki:)

reklama
Do góry