reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Reszta ciężko pracuje albo robi inne pożyteczne rzeczy nie to co my [emoji14]

Ha no aż jestem ciekawa [emoji14] Nie wiem czy mam M uświadomić co do moich planów na wieczór czy pozostawić go w błogiej nieświadomości :D
Ja mojego uprzedzilam zeby szykowal wariata na male galopowanko[emoji13][emoji13] wiec przynajmniej wie ze co planuje i nie wyskoczy mi z bolem glowy[emoji13][emoji13]

0d1ysek2x78z4252.png

Ja mojego uprzedzilam zeby szykowal wariata na male galopowanko[emoji13][emoji13] wiec przynajmniej wie ze co planuje i nie wyskoczy mi z bolem glowy[emoji13][emoji13]

0d1ysek2x78z4252.png
W sumie, dobreeee :D żeby mi potem nie wyskoczył z jakąś wymówką :D
Wronka Ty to Wioletta B? Bo się tracę powoli :p

Ja już po, młody leży główką w dole i zasłaniał sobie znowu buźkę. Celebryta ;) Wszystko u mnie ok, lekarka pytała kiedy pójdę na zwolnienie :)

Mi położna powiedziała że wystarczy przyjść na czczo, nic nie mówiła o wieczorze dnia przed.

:D :D :D

Ty To masz dziewczyno hardkorowe pory pisania :D

No to ja z Wami :) Mam wizytę na 25 kwietnia i pewnie się wtedy odmelduję z roboty... z jednej strony już trochę mi się chce, z drugiej będę tęsknić...

No i te malutkie mega szybko i przyjemnie się prasuje :tak:

@Lipcowa mamusia, mój synek miał na jesieni takie przejścia, temperatura, straszny kaszel, też jechaliśmy w nocy do szpitala... a on nie choruje dużo. Teraz miał tydzień samej wysokiej temperatury- nic poza tym. Strasznie dziwne te wirusy... moich rodziców grypa tak rozłożyła że we 2 siedzieli w domu prawie 2 tyg, pierwszy raz odkąd są małżeństwem 38 lat :D

@Jola92, może faktycznie zadecyduj za mamę... każdy rodzic miałby chyba takie obiekcje, ale kurcze nie ma żartów..... Ściskam Cię mocno :* <3

Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny :D Możecie też potem razem używać do zabawy ;)

U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa? :) Oni też coś tam gdzieś czują ;)
Super że u dzidzi Oki:)

reklama
Do góry