reklama
Wronka199
Fanka BB :)
Ja mojego uprzedzilam zeby szykowal wariata na male galopowanko[emoji13][emoji13] wiec przynajmniej wie ze co planuje i nie wyskoczy mi z bolem glowy[emoji13][emoji13]Reszta ciężko pracuje albo robi inne pożyteczne rzeczy nie to co my [emoji14]
Ha no aż jestem ciekawa [emoji14] Nie wiem czy mam M uświadomić co do moich planów na wieczór czy pozostawić go w błogiej nieświadomości
olaaa7
W sumie, dobreeee żeby mi potem nie wyskoczył z jakąś wymówkąJa mojego uprzedzilam zeby szykowal wariata na male galopowanko[emoji13][emoji13] wiec przynajmniej wie ze co planuje i nie wyskoczy mi z bolem glowy[emoji13][emoji13]
Wronka Ty to Wioletta B? Bo się tracę powoli
Wronka199
No wlasnie dlatego lepiej uprzedzić[emoji3]W sumie, dobreeee żeby mi potem nie wyskoczył z jakąś wymówką
Wronka199
Nie martw sie. Ja ostatnio ciagle tak mam ale to tez wina pogody nic mi sie nie chceja sie dzis czuje jak pasozyt...
nic nie robie ..
Karla88
Nie martw sie. Ja ostatnio ciagle tak mam ale to tez wina pogody nic mi sie nie chce
jedyny plus tego pasozytnictwa jest to ze mi placą hahahahahha
Onaszczesliwa2018
Super że u dzidzi OkiJa już po, młody leży główką w dole i zasłaniał sobie znowu buźkę. Celebryta Wszystko u mnie ok, lekarka pytała kiedy pójdę na zwolnienie
Mi położna powiedziała że wystarczy przyjść na czczo, nic nie mówiła o wieczorze dnia przed.
Ty To masz dziewczyno hardkorowe pory pisania
No to ja z Wami Mam wizytę na 25 kwietnia i pewnie się wtedy odmelduję z roboty... z jednej strony już trochę mi się chce, z drugiej będę tęsknić...
No i te malutkie mega szybko i przyjemnie się prasuje
@Lipcowa mamusia, mój synek miał na jesieni takie przejścia, temperatura, straszny kaszel, też jechaliśmy w nocy do szpitala... a on nie choruje dużo. Teraz miał tydzień samej wysokiej temperatury- nic poza tym. Strasznie dziwne te wirusy... moich rodziców grypa tak rozłożyła że we 2 siedzieli w domu prawie 2 tyg, pierwszy raz odkąd są małżeństwem 38 lat
@Jola92, może faktycznie zadecyduj za mamę... każdy rodzic miałby chyba takie obiekcje, ale kurcze nie ma żartów..... Ściskam Cię mocno :* <3
Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny Możecie też potem razem używać do zabawy
U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa? Oni też coś tam gdzieś czują
Wronka199
No to sie ciesz[emoji13] ja w domu sie obijam i tez czekam na przelew z zusu[emoji13]jedyny plus tego pasozytnictwa jest to ze mi placą hahahahahha
Wronka199
Nieee[emoji13] a cooW sumie, dobreeee żeby mi potem nie wyskoczył z jakąś wymówką
Wronka Ty to Wioletta B? Bo się tracę powoli
reklama
olaaa7
@Wronka199 idąc za Twoim przykładem uświadomiłam M, że dziś nie będziemy się nudzić Oczywiście jak przystało na kochającą narzeczoną powiedziałam, że wiem że jest zmęczony i dlatego nic od niego nie oczekuję z wyjątkiem udostępnienia go
Podziel się: