reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Karla88 @JustMe55 normalnie obudziłyście we mnie nadzieję, że jak popracuje z kulkami to może jeszcze w tym życiu doczekam się orgazmu :D
Orgazmowi pochwowemu czasem też trzeba pomóc, ja miewałam nie od razu, a teraz nie zawsze. Mnie na przykład palce na łechtaczce podczas seksu, własne albo partnera, bardzo pomagają nie tylko przy łechtaczkowym, ale i pochwowym... ale szczerze mówiąc wolę łechtaczkowy, bez pochwowego mogłabym żyć.

reklama
Ja to w ogóle jestem chyba jakaś niewyżyta :D Rano ledwo oko otworze to mi się chce [emoji28] Szczęściarz z M że go już wtedy w domu nie ma :D ale co z tego jak gdy wraca to moja chcica dalej jest na poziomie 11/10 :D
Matko Ola :D oddaj trochę tej chcicy :D bo ja to jestem totalnym dnem :D dam jak mu się chce hahahaha ale samej to mi do głowy nie przyjdzie :D wolę spać hahahah

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Matko Ola :D oddaj trochę tej chcicy :D bo ja to jestem totalnym dnem :D dam jak mu się chce hahahaha ale samej to mi do głowy nie przyjdzie :D wolę spać hahahah

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Haha to Ty jesteś jak mój M :D świetnie byście się dogadali :D Dziś planuję okazać dobroć M i pozwolić mu nic nie robić a samej się nim zająć :D On niech tylko mi udostępni :D

Haha to Ty jesteś jak mój M :D świetnie byście się dogadali :D Dziś planuję okazać dobroć M i pozwolić mu nic nie robić a samej się nim zająć :D On niech tylko mi udostępni :D
Hahaha Ola ty jesteś dobra :D byłabyś Go tylko nie zajechała bo się chłopak zrazi hehehe

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]

Laski a te kulki to jakie najlepiej jeśli chodzi o kształt?
Wiadomo, że te ostatnie to też są analne ale takim razie jak tego używać? Chyba całego tego się nie wpycha w pochwę? [emoji28]

Załączniki

• ab39d6fc4a38ac8981885a28c4c3.jpg
    ab39d6fc4a38ac8981885a28c4c3.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 35
  • e27121764b7a92de3e0a6aeff12e.jpg
    e27121764b7a92de3e0a6aeff12e.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 36
  • fe90bdce447282c7c7e77d0d2747.jpg
    fe90bdce447282c7c7e77d0d2747.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 30
nie przejmuj sie mam tak samo a przed ciaza zawwsze i wszedzie :D ochota byla
No właśnie. Mój to tylko teraz wspomina np wakacje ostatnie na Malcie czy Majorce :o co tam się działo a teraz jak cnotka niewydymka hahaha dobrze że nie na jedna tak mam bo czułabym się z tym źle..

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry