reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Karla88 @JustMe55 normalnie obudziłyście we mnie nadzieję, że jak popracuje z kulkami to może jeszcze w tym życiu doczekam się orgazmu :D
Orgazmowi pochwowemu czasem też trzeba pomóc, ja miewałam nie od razu, a teraz nie zawsze. Mnie na przykład palce na łechtaczce podczas seksu, własne albo partnera, bardzo pomagają nie tylko przy łechtaczkowym, ale i pochwowym... ale szczerze mówiąc wolę łechtaczkowy, bez pochwowego mogłabym żyć.

reklama
Ja to w ogóle jestem chyba jakaś niewyżyta :D Rano ledwo oko otworze to mi się chce [emoji28] Szczęściarz z M że go już wtedy w domu nie ma :D ale co z tego jak gdy wraca to moja chcica dalej jest na poziomie 11/10 :D
Matko Ola :D oddaj trochę tej chcicy :D bo ja to jestem totalnym dnem :D dam jak mu się chce hahahaha ale samej to mi do głowy nie przyjdzie :D wolę spać hahahah

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Matko Ola :D oddaj trochę tej chcicy :D bo ja to jestem totalnym dnem :D dam jak mu się chce hahahaha ale samej to mi do głowy nie przyjdzie :D wolę spać hahahah

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Haha to Ty jesteś jak mój M :D świetnie byście się dogadali :D Dziś planuję okazać dobroć M i pozwolić mu nic nie robić a samej się nim zająć :D On niech tylko mi udostępni :D

Haha to Ty jesteś jak mój M :D świetnie byście się dogadali :D Dziś planuję okazać dobroć M i pozwolić mu nic nie robić a samej się nim zająć :D On niech tylko mi udostępni :D
Hahaha Ola ty jesteś dobra :D byłabyś Go tylko nie zajechała bo się chłopak zrazi hehehe

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]

Laski a te kulki to jakie najlepiej jeśli chodzi o kształt?
Wiadomo, że te ostatnie to też są analne ale takim razie jak tego używać? Chyba całego tego się nie wpycha w pochwę? [emoji28]

Załączniki

• ab39d6fc4a38ac8981885a28c4c3.jpg
    ab39d6fc4a38ac8981885a28c4c3.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 38
  • e27121764b7a92de3e0a6aeff12e.jpg
    e27121764b7a92de3e0a6aeff12e.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 38
  • fe90bdce447282c7c7e77d0d2747.jpg
    fe90bdce447282c7c7e77d0d2747.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 32
nie przejmuj sie mam tak samo a przed ciaza zawwsze i wszedzie :D ochota byla
No właśnie. Mój to tylko teraz wspomina np wakacje ostatnie na Malcie czy Majorce :o co tam się działo a teraz jak cnotka niewydymka hahaha dobrze że nie na jedna tak mam bo czułabym się z tym źle..

p19u3e3kr4rhq7vv.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry