reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Tak, chciałam tylko zobaczyć które to dokładnieNie powinno się ćwiczyć podczas sikania, chyba że na początku, żeby rozpoznać, które to mięśnie.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
No co super dupa
Karla88
nie przesadzaj
ja mam zrytą dupę plaska z przodu brzuch wypukły a powinno byc na odwrót...
Wronka199
Haha ja też i taka buła mi sie robi opuchnięta.. Cale nogi odcisniete. Już nie moge sie wiosnu doczekaćMoje kostki to całkiem masakra od zawsze, to samo łydki, codzienni mam odbite ściągacze ze skarpetek.
![0d1ysek2x78z4252.png](https://www.suwaczki.com/tickers/0d1ysek2x78z4252.png)
olaaa7
Ja mam tak samoDupa wieksza od brzucha równowaga musi byc
Ok to się zaopatrzę a są jakieś rozmiary czy jak?
To jest całkiem fajny portal i ta babka też prowadzi jakieś szkolenia, wykłady itp. Link do: Kobiety i Dziewczyny do ćwiczeń mięśni Kegla!
olaaa7
U mnie się pojawiły dodatkowo popękane naczynka i nie wiem co z tym zrobić. już wcześniej przed ciążą miałam ale nie aż tyle. No i cellulit też się pogłębił. Myślicie, że to woda się zatrzymuje i po porodzie się zmniejszy?Haha ja też i taka buła mi sie robi opuchnięta.. Cale nogi odcisniete. Już nie moge sie wiosnu doczekać
![]()
reklama
olaaa7
A ćwiczyć z kulkami można tylko na stojąco czy też siedząc? Chociaż chyba tak na mój rozumek to tylko na stojąco tak?To jest całkiem fajny portal i ta babka też prowadzi jakieś szkolenia, wykłady itp. Link do: Kobiety i Dziewczyny do ćwiczeń mięśni Kegla!
Podziel się: