reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Tak, chciałam tylko zobaczyć które to dokładnieNie powinno się ćwiczyć podczas sikania, chyba że na początku, żeby rozpoznać, które to mięśnie.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
No co super dupa Nie przesadzaj, wyglądasz super! Ładne butki
Karla88
nie przesadzaj ja myslalam ze jakas kim kardashian pokazesz calkiem normalna dupa
ja mam zrytą dupę plaska z przodu brzuch wypukły a powinno byc na odwrót...
Wronka199
Haha ja też i taka buła mi sie robi opuchnięta.. Cale nogi odcisniete. Już nie moge sie wiosnu doczekaćMoje kostki to całkiem masakra od zawsze, to samo łydki, codzienni mam odbite ściągacze ze skarpetek.
olaaa7
Ja mam tak samo Łącze się w bólu [emoji28]Dupa wieksza od brzucha równowaga musi byc
Ok to się zaopatrzę a są jakieś rozmiary czy jak?
To jest całkiem fajny portal i ta babka też prowadzi jakieś szkolenia, wykłady itp. Link do: Kobiety i Dziewczyny do ćwiczeń mięśni Kegla!
olaaa7
U mnie się pojawiły dodatkowo popękane naczynka i nie wiem co z tym zrobić. już wcześniej przed ciążą miałam ale nie aż tyle. No i cellulit też się pogłębił. Myślicie, że to woda się zatrzymuje i po porodzie się zmniejszy?Haha ja też i taka buła mi sie robi opuchnięta.. Cale nogi odcisniete. Już nie moge sie wiosnu doczekać
reklama
olaaa7
A ćwiczyć z kulkami można tylko na stojąco czy też siedząc? Chociaż chyba tak na mój rozumek to tylko na stojąco tak?To jest całkiem fajny portal i ta babka też prowadzi jakieś szkolenia, wykłady itp. Link do: Kobiety i Dziewczyny do ćwiczeń mięśni Kegla!
Podziel się: