reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja zawsze uwielbiałam klocki, puzzle, itd, może Hania też tak będzie miała ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moja klocki puzzle 10 min i nudzi sie mimo ze ukladamy razem daje jej robic wieze a jak dam poduche guziki wstazki bardziej zadowolona[emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joanna atomek wiem ze wy roczna riznica wieku dzieci

Co wyribicie? Starszaka do swojeho pokpju I niemowle sypialnia ?
Rany jak mi bedzie przykro Nicole dac sama [emoji38][emoji38]najlepi bym dala obydwa lozeczka w sypialni do nas

Jestem po wizycie [emoji4] mały ma + 750 gram wszystko ok i co najlepsze szyjka wydłużyla się aż do 3.7 kazałam jej dwa razy mierzyć bo aż mi się wierzyć nie chciało [emoji4] w środę mam dzwonić o wyniki z cukru [emoji4]
A i ja kolejne 1.5 kg na plusie [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Super Wiola [emoji8][emoji8] to szyję mamy równą teraz [emoji4][emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Ja od maja będę na l4 jak dobrze pójdzie wtedy się biorę za pranie prasowanie chowanie
Zakup komody i jakiś małych dodatków do pokoiku małego tez nie lubię przepychu raczej minimalizm
Czekam aż moj mąż odmaluje dom w srodku bo ściany są już tak straszne ze szok
Chce go zmusić do pracy w kwoetniu żeby od maja na spokojnie urządzać się

A masz juz diete prowadzic? Czy na tazie sprawdzic jakie cukry sa przy normalnym jedzeniu?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Instruowala mnie pielęgniarka, powiedziała, że mam wyeliminować słodycze a tak normalnie. Tylko, że nie umiem nie być na diecie wiedząc, że szkodze Stasiowi. Takze poza jednym przekroczeniem udało sie dzisiaj całkiem pilnować tematu

reklama
@Margana, no to rozpoczęłaś sezon łóżeczkowy! Superowe, klasyczne! Ja też lubię najbardziej proste.

JustMe u nas tez Batman Rządzi
Tos poszalała [emoji4]

No szłam już za ciosem, teraz z ubranek mam w sumie wszystko do 68, na 74 trochę.

O matko boski jest. Musze wybrac sie na lowy koniecznie a jak tu blisko nie beda mieli to jade do molochu.

Pamiętaj że jest -20% online :tak:

no wlasnie bo tego mam najwiecej jak do tad. ale widze, ze dziewczyny kupują same bluzki i polspiochy . a mi sie wydaje to nie wygodne. Bardziej przypasowaly mi spiochy, albo body i spodnie

ale półśpiochy i spodnie to w sumie to samo.. tyle że albo ze stópkami albo bez :)

@martaaa515, też masz niezłe wspomnienia :-D:-D:-D

Piekne sciagaj metki I do prania [emoji3][emoji3]i prasowania

teraz bez sensu jeszcze chyba.. do maja poczekam minimum!

Dziewczyny patrzcie jak moj pies śpi [emoji23]
Dom wariatów normalnie
1522095957-157ab2c19860e37d-aaaaaa.jpeg

...ale on tak śpi??:errr:

Widzę że profesjonalny sprzęt zdjęciowy jest:-) :)

Do góry