Moje przyszło, ale leży zapakowane w kartonie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje przyszło, ale leży zapakowane w kartonie
Piękne.
Dziewczyny jak ja sobie przypomnę pierwszą ciążę to wszystko na ostatnią chwilę. Fotelik z wózkiem na dwa tygodnie przed narodzinami młodego przyszedł, łóżeczko niewiele szybciej. Jedynie ubranka miałam poprane od czerwca(termin miałam na 9.08)
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
A masz juz diete prowadzic? Czy na tazie sprawdzic jakie cukry sa przy normalnym jedzeniu?Przekroczony cukier po kolacji. Niby nie dużo, ale faktycznie dociera do mnie, że to cukrzyca... No nic, jeszcze 15 tygodni do terminu porodu a potem będę się tym mniej stresować....
Ja bym zapakowała do worka próżniowego, albo w zwykły stretch owinąćGdzie można kupic folie zamykaną na posciel, kocyki itp ? zebym mogla schowac i do szuflady, zeby sie nie kurzylo ?szukam na internecie ale wyskakuje tylko folia prozniowa ;/
Ja bym @Jola92 jeszcze nie skreślała [emoji2][emoji2]Wiem, że to śmiałe twierdzenie, biorąc pod uwagę, że mamy @Jola92 na pokładzie ALE myślę że do końca lipca nikt Cię nie przebije @Wronka199
@olaaa7 najważniejsze że czujesz się też dobrze! Na pewno będziesz pięknie wyglądać i będziesz się czuć wyjątkowo
Są moje paczki! Ale głupio mi to w pracy rozpakować, poczekam aż dotrę do domu
O to, to, dokładnie [emoji23]Moje tez[emoji6] I jeszcze nozki grzebiace w szyjce[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
sliczne <3 my skladamy w maju
dziękuje uspokoiłaś mnie
* Dziewczyny, lepiej mieć więcej bluzeczek i spodni czy body i spodni. (spodni-półśpiochów,leginsów itp) czy spioszkow ? czy tak mniej wiecej po rowno ?
Moje wierząc zdjęciom z aukcji jest identyczneDzieki dziewczyny. Lozeczko calkiem zwyczajne, ale nie ma co szalec z jakims ozdobnym i drogim. W koncu to tylko na chwile, a i tak boki beda zasloniete z obu stron. Zalezalo nam tylko na szufladzie, bo miejsca za wiele nie mamy.
Aniołek[*] 8.08.2017
Przekroczony cukier po kolacji. Niby nie dużo, ale faktycznie dociera do mnie, że to cukrzyca... No nic, jeszcze 15 tygodni do terminu porodu a potem będę się tym mniej stresować....
Ja zawsze uwielbiałam klocki, puzzle, itd, może Hania też tak będzie miałaNajlepsze[emoji7][emoji7]moja tylko szmaty lubi i guziki zamiast stolu fisher lub bujaka krowki[emoji23]klocki puzzle tez nie bardzo ale wstazeczki guziki kocha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom