reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

A o moim i @_agnieszka_ lozeczku zapomnialas[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Moje przyszło, ale leży zapakowane w kartonie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Piękne.
Dziewczyny jak ja sobie przypomnę pierwszą ciążę to wszystko na ostatnią chwilę. Fotelik z wózkiem na dwa tygodnie przed narodzinami młodego przyszedł, łóżeczko niewiele szybciej. Jedynie ubranka miałam poprane od czerwca(termin miałam na 9.08)

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz mam wszystko wole tylko czekac na ksiecia[emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przekroczony cukier po kolacji. Niby nie dużo, ale faktycznie dociera do mnie, że to cukrzyca... No nic, jeszcze 15 tygodni do terminu porodu a potem będę się tym mniej stresować....
A masz juz diete prowadzic? Czy na tazie sprawdzic jakie cukry sa przy normalnym jedzeniu?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Wiem, że to śmiałe twierdzenie, biorąc pod uwagę, że mamy @Jola92 na pokładzie ALE myślę że do końca lipca nikt Cię nie przebije @Wronka199 :D

@olaaa7 najważniejsze że czujesz się też dobrze! Na pewno będziesz pięknie wyglądać i będziesz się czuć wyjątkowo :D

Są moje paczki! Ale głupio mi to w pracy rozpakować, poczekam aż dotrę do domu ;)
Ja bym @Jola92 jeszcze nie skreślała [emoji2][emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

sliczne <3 my skladamy w maju :):)

dziękuje :) uspokoiłaś mnie :)

* Dziewczyny, lepiej mieć więcej bluzeczek i spodni czy body i spodni. (spodni-półśpiochów,leginsów itp) czy spioszkow ? czy tak mniej wiecej po rowno ?

Ja mam
Wszy po troche takie na wyjscie bluzka spidenki krotkie tez plus body kr dl rekaw I pajace

Dzieki dziewczyny. Lozeczko calkiem zwyczajne, ale nie ma co szalec z jakims ozdobnym i drogim. W koncu to tylko na chwile, a i tak boki beda zasloniete z obu stron. Zalezalo nam tylko na szufladzie, bo miejsca za wiele nie mamy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Moje wierząc zdjęciom z aukcji jest identyczne ;)
Pomijając cenę, to nasze też jest mega proste - jeśli chodzi o meble, to jestem minimalistką, wolę proste niż udziwnione ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Najlepsze[emoji7][emoji7]moja tylko szmaty lubi i guziki zamiast stolu fisher lub bujaka krowki[emoji23]klocki puzzle tez nie bardzo ale wstazeczki guziki kocha

Ja zawsze uwielbiałam klocki, puzzle, itd, może Hania też tak będzie miała ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry