reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja w pietwszej ciazy mialam wszystko szybko poszykowane, bo mialam ciaze zagrozona i wolalam byc przygotowana[emoji5] No i z finansami bylo inaczej, a teraz to nawet kasy nie ma na zakupy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja w pierwszej ciąży to czekalam 6tyg na wózek. A teraz wszystko mam. Wózek ten sam, łóżeczko też, ubranka też. Nie mam zapotrzebowania na nic nowego. Znaczy bym znalazła jakieś zachcianki ale trochę mi szkoda kasy i wolę w dom tą kasę wladowac

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gdzie można kupic folie zamykaną na posciel, kocyki itp ? zebym mogla schowac i do szuflady, zeby sie nie kurzylo ?szukam na internecie ale wyskakuje tylko folia prozniowa ;/
Kup właśnie worki próżniowe, są najlepsze na takie rzeczy. Odsysasz powietrze odkurzacze m i zajmuje mniej miejsca :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję kochane na Was zawsze można liczyć mała skopala mnie tam nisko aż czasem bolało i sobie poszła do góry teraz już się wierci wyżej i matce w końcu lzej :) ja juz leżę przed tv a jutro czeka mnie pobudka o 6 bo mam wizytę u hematologa zająć sobie kolejkę musze mimo że dopiero od 9 przyjmuje to babcie juz od 6 siedzą :D

Widzę że nie jestem sama ja też zaczełam schizowac jak nie czułam mojej małej cały dzień aż się popłakałam w nocy ale na drugi dzień wszystko wróciło do normy fika jak zawsze.Nie przejmuj się dzieci nie zawsze mają ochotę na szaleństwa w brzuszku
Dobrze że nie jestem sama... u mnie to samo. Ostatnie dwa dni mało daje o sobie znać i już oczywiście panikuję. Podejrzewam, że teraz leży główkowo i kopie w łożysko dlatego tak rzadko go czuję ale już sobie dopowiadam wszystko co najgorsze...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Nie nie.... Ja mam teraz 24+0. Nie stresuj się.... Może wychamuje z nabieraniem wagi. Lepiej jak teraz jest większe dziecko bo jakby się coś działo potem, jakiś wcześniejszy poród to maluch ma już ładna wagę.

Nie no pewnie, ze lepiej wieksze niz za male. Ale za duze tez nie dobrze. Corka na tym samtm etapie wazyla 630. Nie wiem czy to jakos mozna porownywac.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja w pierwszej ciąży to czekalam 6tyg na wózek. A teraz wszystko mam. Wózek ten sam, łóżeczko też, ubranka też. Nie mam zapotrzebowania na nic nowego. Znaczy bym znalazła jakieś zachcianki ale trochę mi szkoda kasy i wolę w dom tą kasę wladowac

A to ja tez nie kupyje tego co mam, tylko co czego mi brakuje. Pewnie, ze by sie chcialo cos wiecej kupic, ale szkoda kasy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziękuję kochane na Was zawsze można liczyć mała skopala mnie tam nisko aż czasem bolało i sobie poszła do góry teraz już się wierci wyżej i matce w końcu lzej :) ja juz leżę przed tv a jutro czeka mnie pobudka o 6 bo mam wizytę u hematologa zająć sobie kolejkę musze mimo że dopiero od 9 przyjmuje to babcie juz od 6 siedzą :D
Oj, a czemu do hematologa? Z powodu tej mutacji? Czy cos pomieszalam?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie no pewnie, ze lepiej wieksze niz za male. Ale za duze tez nie dobrze. Corka na tym samtm etapie wazyla 630. Nie wiem czy to jakos mozna porownywac.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nie wiem czy to da się porównywać. Ja nigdy nie patrzyłam na to w ten sposób. Pierwsze miałam CC ratujące dziecko i drugie też nastawiałam się że będzie CC i nawet mi nie przyszło do głowy myśleć o wadze. Może też że moje dzieci takie standardowe wagowo się rodziły choć dwa tygodnie przed terminem. Czyli jakby w terminie to pewnie byłyby wieksze

reklama
Nie sugeruj się tym bo może ważyć nawet ponad kg na dzień przed porodem lekarza robił mi usg i mówi że mała max 2700 a wyskoczyła 3325 to raz dziewczynie tydzień temu lekarz na dzień przed porodem mówi 3800 a urodziła mała 4200 naprawdę może ważyć dużo więcej spokojnie

w4sqgzu395zb6ngs.png

Lub mniej[emoji13][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry