reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hmmmm moze ty ola jestes z tych nastojowych potrzebujesz moze atmosfery i odpowiedniego nastroju. A po pijaku tez nic a nic?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie wiem od czego to zalezy, właśnie po pijaku nie próbowałam bo praktycznie nie piję no i teraz to też będę musiała poczekać z tym piciem :p

Nie mam cukrzycy :D dzwoniłam i pani mi powiedziała że mam niski poziom ale dokładnie nie wiem ile, jutro odbiorę po pracy :) mogę dalej żreć słodycze :D

reklama
A wiesz że się przyzwyczaiłam jakoś tak..? Natomiast w weekend mogę juz coś zjesć pół godz po wstaniu :)
Kurcze, moze tez bym przywykla jak bym sprobowala, ale w pracy moge zjesc dopiero ok 10.00, albo i pozniej, wiec lepiej cos zjesc w domu.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja już siedzę pod gabinetem. W ciągu 4 tyg 3kg na plusie. A tak naprawdę to kurde w ostnich 3 dniach chyba. Bo ważyłam się 4 dni temu i było tylko 300g na plusie a wczoraj wchodzę i jeb 3kg. Chyba po tej glukozie no bo skąd.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

najgorzej jak wchodzisz na wagę i jest to JEB... :D
mi narazie raz sie zdazyło wciagu tyg 2kg wiecej i zapewne woda bo nie jem nic wiecej
wiec zaczelam pic pic pic i cos to dao bo od tego czasu waga znow stoi

No nie powiem jak wyszłam ze szpitala z chłopakami to kwiaty dostałam. Ale szczerze to teściowa moja mu przypomniała że ma kupić. On nie ma głowy do takich rzeczy [emoji23]

Taki egzemplarz masz po prostu :)

A nie wiem od czego to zalezy, właśnie po pijaku nie próbowałam bo praktycznie nie piję no i teraz to też będę musiała poczekać z tym piciem :p

Hahahahah wiesz że w ogóle mnie jakoś nie zdziwiło że @oliwka_11 pyta CIę o sex po pijaku... W CIĄŻY?? :D hahaahah :D

Kurcze, moze tez bym przywykla jak bym sprobowala, ale w pracy moge zjesc dopiero ok 10.00, albo i pozniej, wiec lepiej cos zjesc w domu.

Myślę że jednak Twój nawyk chyba zdrowszy... :)

@Margana , uciekają mi wiadomosci .. Nie widziałam, że pisałas. Wiadomosci o wizycie Szczęśliwej tez nie bylo :/

Może pogoda, bo było cieplej, dzisiaj niby nie ma deszczu ale chlodno juz. Dam jej czas do wiczora i zaczne budzic :)
Tez tak czasem mam jak nadrabiam.

Pewnie mala tez spiaca tak jak i my[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Taki egzemplarz masz po prostu :)

Hahahahah wiesz że w ogóle mnie jakoś nie zdziwiło że @oliwka_11 pyta CIę o sex po pijaku... W CIĄŻY?? :D hahaahah :D

Myślę że jednak Twój nawyk chyba zdrowszy... :)
Mi chodzilo raczej o seks po pijaku przed ciaza.....idz ty agentko[emoji4]

Mam glukometr i mogę działać :) Kontrola u diabetologa za tydzień, tego samego dnia co wizyta u ginekologa. Mam nadzieję, że uda się mieć wszystko pod kontrolą, bo boję się powikłań cukrzycy...
A jak Ci kazali mierzyc? Przed/ po kazdem posilku czy tylko na czczo?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
A nie wiem od czego to zalezy, właśnie po pijaku nie próbowałam bo praktycznie nie piję no i teraz to też będę musiała poczekać z tym piciem [emoji14]

Nie mam cukrzycy :D dzwoniłam i pani mi powiedziała że mam niski poziom ale dokładnie nie wiem ile, jutro odbiorę po pracy :) mogę dalej żreć słodycze :D
Jedz jedz na zdrowie. Ja dowiem sie w srode.

Do góry