reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi lekarz powiedzial kontaktować się z nim jeśli przez cały dzień nie poczuje żadnego :) że już na tym etapie choć delikatne każdego dnia muszą byc

f2w39n7303c24ozn.png
no to jak trzy razy dzisiaj poczułam to mam sie nie martwić ? nawet jak te ruchy takie przytłumione, zmęczone ?:)

Hmmmm moze ty ola jestes z tych nastojowych potrzebujesz moze atmosfery i odpowiedniego nastroju. A po pijaku tez nic a nic?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
to my chyba Ola obie takie nastrojowe :D bo ja tez nie dojde jak sie nie skupie i sobie nie pomoge.. :hmm:
I nadal musisz leżeć? Bo to już bardzo ładna długość [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
ma taką długość jak ja (podobno mam taką..:sad:)
I lekarz na polowkowym stwierdził , że jest ślicznośći :-D

reklama
no to jak trzy razy dzisiaj poczułam to mam sie nie martwić ? nawet jak te ruchy takie przytłumione, zmęczone ?:)

to my chyba Ola obie takie nastrojowe :D bo ja tez nie dojde jak sie nie skupie i sobie nie pomoge.. :hmm:

Myślę, że nie :) bo ważne, że czulas [emoji16] a co do szyjki Wioli jestem właśnie ciekawa czy woli dmuchać na zimne i leżeć czy to już jest taka szyjka, że może się ruszać wiecej

f2w39n7303c24ozn.png

Moze się mała jakoś przekręciła i słabiej czujesz

To jest właśnie super! Powiem Ci że mój M. też potrafi :) I wlaśnie nawet jak są to balony i inne gadżety to super, bo pomyślał :)
To prawda. Ja bylam troche zawiedziona, bo wolalabym jakis prezent. Nic drogiego, jakis drobiazg symbolicznie. No ale potem pomyslalam sobie, ze i tak jestem w szoku, ze cos wymyslil i tak sie postaral. W sypie nie spodziewalam sie w ogole. Chyba zbyt wybredna jestem.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A...to u mnie tylko balony.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

stara nie przejmuj sie mój wział 14 dni tacierzyńskiego przed porodem urodzilam w pt jak mial 13 dzien wolny i od pon szedl do pracy... nie dosc to sb i nd chlał z kumplami i rodziną bo oblewali narodziny córki
i tez nic nie dostalam ale odbiłam sobie jak dostalam kase z ubezpieczenia :D

reklama
A nie wiem od czego to zalezy, właśnie po pijaku nie próbowałam bo praktycznie nie piję no i teraz to też będę musiała poczekać z tym piciem [emoji14]

Nie mam cukrzycy :D dzwoniłam i pani mi powiedziała że mam niski poziom ale dokładnie nie wiem ile, jutro odbiorę po pracy :) mogę dalej żreć słodycze :D
Super!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry