reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zdecydowanie będę sądzić :)
Już mi teść obiecał małą szklarnię np na pomidory, ale to dopiero za rok, w tym roku jednak trochę ciężko, zwłaszcza, że tam nie mieszkamy, plus ciąża, przeprowadzka itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png
No musisz troszke poczekac. Jednak ogrodek wymaga czasu i poswiecenia. Pielenie podlewanie. Ja zawsze przy okazji wyrywania zielska troszke sie opalalam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Całkiem dobrze :) dopiero jak wracałam to czulam jakbym miała nogi jak z waty i zaczynało mi się robić słabo chyba z głodu.
To może wezmę że sobą też coś do zjedzenia bo niewiem ile tam u lekarza zejdzie a dziś jadę bez obstawy więc przydałoby się moc wrócić bezpiecznie do domu [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Naprawdę, w zyciu bym nie chciała wrócić do tego co było kiedyś
Ja tez nie. Teraz sie zamartwiamy jezdzimy na ip w razie watpliwosci a kiedys kobieta byla pozostawiona sama sobie. A wlasnie jak sie czujesz? Mozesz byc juz bardziej ruchoma czy nadal wskazane polegiwanie?

Ja okna jutro albo w środę będę myła. Mam ich teraz w domu całe 4. Zwykle normalne. Nie muszę stać na żadnym stołeczku ani nic.. a że myje Karcherem to i nie ma.tyle trzymania rąk w górze. Gorzej na budowie bo tam mam prawie same okna do ziemi. Ale myjka będzie szło sprawnie
Dziś wizyta u gina, jutro u endokrynologa.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Myjka to ty ogarniesz raz dwa. [emoji4]

ja moją glukozę przekladam pojde po swietach dopiero
ja mam juz okna pomyte naszczescie ....

co robicie na swieta ciekawego w sensie kulinarnym ??

Mnie nie pozwolili :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mi pozwolili tylko malutki lyczek zrobić po wypiciu glukozy by wypłukać z ust jej smak.. a tak to ani nie chodzi ani pić nie wolno bo wynik będzie nieprawidłowy. Ruch powoduje spalanie, a ponoć picie wody tez obniża poziom cukru we krwi. Ja w każdym razie nie kombinowałam. Wolałam żeby wynik wyszedł cukrzycowy a nie sztucznie prawidłowy i potem płacz bo zaszkodziłam tym dziecku. W poprzedniej ciąży miałyśmy taka aparatke że jak przyszlomdo picia glukozy to tak kombinowała by ten wynik wyszedł ok by nie musiała na dietę przechodzić. A potem dzieciak w 34 tyg na USG że już 4,5kg. I żal do wszystkich tylko nie do siebie

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja moją glukozę przekladam pojde po swietach dopiero
ja mam juz okna pomyte naszczescie ....

co robicie na swieta ciekawego w sensie kulinarnym ??
Napewno robie pieczen rzymska z jajkiem w srodku. Paleczki z kurczaka faszerowane. Schab w galarecie z pianka chrzanowa i pewnie jakies salatki plus jaja faszerowane

Do góry