reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się z rana. Ogarnęłam się trochę, czekam aż mi zakupy kurier przywiezie i jadę do poradni diabetologicznej po glukometr. Podobno mam cukry mierzyć cały tydzień i wtedy wizyta u lekarza. Ciekawe, jak sobie poradzę... ;)
Na pewno dasz radę [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja okna jutro albo w środę będę myła. Mam ich teraz w domu całe 4. Zwykle normalne. Nie muszę stać na żadnym stołeczku ani nic.. a że myje Karcherem to i nie ma.tyle trzymania rąk w górze. Gorzej na budowie bo tam mam prawie same okna do ziemi. Ale myjka będzie szło sprawnie
Dziś wizyta u gina, jutro u endokrynologa.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

No usg to jest naprawdę cudowny wynalazek. W pierwszej ciąży z siostra dostał takiego krwotoku jak ja we wszystkich 3. To kiedyś twierdzili że że z takich ciąż rodzą się tylko chore dzieci, i że po takim krwotoku to i tak już nic nie ma. Już jej dali głupiego Jasia i chcieli skrobać. Ale była jedną lekarka i ona się przeciwstawila, że jest ciąża i na pewno żywa. Mama się budzi myślała, że już w ciąży nie jest a tu się okazało że jest[emoji5] no i jest moja siostra [emoji5] potem poroniła w 3 miesiącu po 4 latach,vpo 6 ciąża martwa i potem ze mną też plamila na poczatku ale ciąża najspokojniejsza no i skurcze w 8 miesiącu, od sierpnia do września leżała w szpitalu bo kiedyś jak wzięli to do porodu wypuścić nie chcieli
Matko wspolczuje przezyc twojej mamie . silna z niej kobieta. Masz racje teraz mamy usg dobra opieka prenatalna nie to co kiedys.szkoda tylko ze w niektorych panstwach nadal tak jest . ze nie podtrzymuja wczesnych ciaz i kest tak jak jest. A ty jestes wojowniczka ja twoja mama.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matko wspolczuje przezyc twojej mamie . silna z niej kobieta. Masz racje teraz mamy usg dobra opieka prenatalna nie to co kiedys.szkoda tylko ze w niektorych panstwach nadal tak jest . ze nie podtrzymuja wczesnych ciaz i kest tak jak jest. A ty jestes wojowniczka ja twoja mama.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawdę, w zyciu bym nie chciała wrócić do tego co było kiedyś

Do góry