reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale fajnie [emoji4] wokół mnie też wiele pięknych miejsc jezior itd ale to dopiero w lipcu będę wam mogła zdjęcia powstawiac jak będziemy spacerowac[emoji4] [emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No I spotkanie nasze[emoji106][emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zazdroszcze. Jakby byla jakas kozetka to bym się przespala[emoji13]

0d1ysek2x78z4252.png
Ja kimałam w poczekalni... Ale mnie było tak bardzo niedobrze i nie tylko, nie byłam w stanie siedzieć....
Ale ostatni raz większą dawkę cukru to na swoim weselu miałam, tzn tort, kilka kawałków ciasta itd, ale oczywiście nie na raz, tańcząc itd... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja kimałam w poczekalni... Ale mnie było tak bardzo niedobrze i nie tylko, nie byłam w stanie siedzieć....
Ale ostatni raz większą dawkę cukru to na swoim weselu miałam, tzn tort, kilka kawałków ciasta itd, ale oczywiście nie na raz, tańcząc itd... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No ja w ostatnim czasie pochlaniam duze dawki cukru ciastkach lodach i czekoladach wiec luz[emoji13][emoji13]

0d1ysek2x78z4252.png

Kiedyś się w standardzie nie robiło, tak samo jak moja mama nie miała w ciąży usg... Ale - to był początek lat 80...

0d1yrjjgtd95fou3.png
No moja tesciowka mi opowiadała że oni mieli takie urządzenia jak trąbki które się do brzucha tylko przystawialo i to z 2 Max 3 razy w ciązy[emoji3]

Tak moja mama pierwsze usg miala pod koniec ciąży ze mną to 86 rok jak leżała w szpitalu bo miała przedwczesne skurcze. Glukozy nie robili. Jeszcze przeciez 8 lat temu inaczej glukozę badali bo ja kupowałam piłam w domu i dopiero jechałam na badanie
Bądź co bądź cukrzyca trochę zależy od tego, co się je, a jakie są "trendy" to wiemy... Ostatnio O pokazywałam ketchup, który miał 25g cukru/100g......
Wiec jest jej coraz więcej, kolejna choroba cywilizacyjna, więc też diagnostyka się zmieniła...

0d1yrjjgtd95fou3.png

No moja tesciowka mi opowiadała że oni mieli takie urządzenia jak trąbki które się do brzucha tylko przystawialo i to z 2 Max 3 razy w ciązy[emoji3]

Tak i dzięki tym trąbka moja mama z ciaza martwa chodziła 3 miesiące bo nie wysłuchali że dziecko już nie zyje. Dobrze, że teraz jest usg

Tak moja mama pierwsze usg miala pod koniec ciąży ze mną to 86 rok jak leżała w szpitalu bo miała przedwczesne skurcze. Glukozy nie robili. Jeszcze przeciez 8 lat temu inaczej glukozę badali bo ja kupowałam piłam w domu i dopiero jechałam na badanie
O kurde czyli wychodzi na to że oni tu są jeszcze tak zacofani że stosują taka metodę jak u nas x lat temu?[emoji23]

reklama
Bądź co bądź cukrzyca trochę zależy od tego, co się je, a jakie są "trendy" to wiemy... Ostatnio O pokazywałam ketchup, który miał 25g cukru/100g......
Wiec jest jej coraz więcej, kolejna choroba cywilizacyjna, więc też diagnostyka się zmieniła...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Z Kacprem już było inaczej a, że nikt mnie nie uprzedził to pierwsza zrobiłam jak z Marysią i wypiłam w domu, więc piłam 2 razy☺️

Do góry