reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Bądź co bądź cukrzyca trochę zależy od tego, co się je, a jakie są "trendy" to wiemy... Ostatnio O pokazywałam ketchup, który miał 25g cukru/100g......
Wiec jest jej coraz więcej, kolejna choroba cywilizacyjna, więc też diagnostyka się zmieniła...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kiedyś inne czasy byly... Mniej chemi w jedzeniach. Co sobie zasialas czy uhodowalas to jadlas. Jak zabili swinie to 2 tyg bylo co jesc i to samo mieso i wlasne wyroby a teraz w mięsnych wszystko sie swieci od chemii... I badz tu czlowieku zdrowy

0d1ysek2x78z4252.png

Ja kimałam w poczekalni... Ale mnie było tak bardzo niedobrze i nie tylko, nie byłam w stanie siedzieć....
Ale ostatni raz większą dawkę cukru to na swoim weselu miałam, tzn tort, kilka kawałków ciasta itd, ale oczywiście nie na raz, tańcząc itd... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mnie spiaczka ogarnia....ziewam jak glupia. I mi sie odbija co jakis czas. Zaraz drugie pobranie i jeszcze h . jak wyjde to od razu mala butelke wody wypije.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak moja mama pierwsze usg miala pod koniec ciąży ze mną to 86 rok jak leżała w szpitalu bo miała przedwczesne skurcze. Glukozy nie robili. Jeszcze przeciez 8 lat temu inaczej glukozę badali bo ja kupowałam piłam w domu i dopiero jechałam na badanie
Widzisz a ja za kazdym razem w laboratorium pilam . pamietam ze najgorsza z oliwia byla bo w goracej wodzie rozpuszczona i musialam dmuchac i pic...bleeee fuj.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak moja mama pierwsze usg miala pod koniec ciąży ze mną to 86 rok jak leżała w szpitalu bo miała przedwczesne skurcze. Glukozy nie robili. Jeszcze przeciez 8 lat temu inaczej glukozę badali bo ja kupowałam piłam w domu i dopiero jechałam na badanie

Ja robiłam 9 lat temu to wypiłam i mogłam jechac do domu po 2 godz musiałam wrócić a pobranie krwi ale wspominam to tragicznie takie uderzenie odgłosy miałam ze byłam niezdolna do funkcjonowania

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O matko [emoji20] a w zaawansowanej ciąży była? Dobrze , że nie została jakiegoś zakażenia kurczę [emoji33]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
6 miesiąc od 3 się ciąża nie rozwijała wszystko było w rozkładzie. Moja mama nie mogła miec chlopcow tak podejrzewali i dwie ciąże z chłopakami poszły. Dlatego pomiędzy mną a siostra jest 10 lat różnicy. My dwie ale ciążę 4

Do góry