reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Uwierz kochana ze od tygodnia palcem nie kiwnelam wszystko mąż robi jedyne co to z młodą u lekarza byłam

w4sqgzu395zb6ngs.png
I tak ma być!!!! Odppczynek, odpczynek i odppczynek. Cieszę się że dobre wieści z rana. Ten oddział jest dobijajacy. Ja co prawda lezalam sporo jeszcze w Ustce ale ludzie Ci sami i to oni w sumie najbardziej mnie dolowali. W domu najlepiej.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie wiem od czego te ceny są ..
Moja mama ma w kwietniu operacje i musiała mieć grupę krwi poszła zrobić zapłaciła 120,00 zł ja byłam w innym laboratorium tez zrobić grupę krwi i zapłaciłam 20,00 zł ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
"najlepsze" ceny ma luxmed - ceny badania od kilkukrotnie, do blisko 10x... Tsh u mnie 15 luxmed 35, a np poziom Wit D u mnie o ile pamiętam kilkanaście (chyba 15), luxmed 120 zł, plus oczywiście opłata za pobranie krwi...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Miały, ale już dawno zapomniały, jak to jest ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
To Ci sklerotyczki [emoji39] chociaż wierzycie że niewiem czy kiedyś tego nie było albo lekarz mojej mamy jakiś dziwny , ale moja mama np w życiu niepila tej glukozy w zadnej z dwóch ciąży [emoji4] chociaż teraz biedna od paru lat zmaga się z cukrzycą i 5 razy dziennie musi sobie podawać insulinę a do tego te pomiary cukru za każdym razem także ja nie wiem ile razy Ona się dziennie kluje , ale jak to widziałam to aż mnie bolalo

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tutaj wygląda zupełnie inaczej ten pomiar także ja nie wiem bo ja pije w domu godzinę przed wizytą [emoji4]i mogę zjeść śniadanie normalnie tylko po wypiciu już nic ani pić ani jeść tak długo aż mi krwi niebiora[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To fajnie masz. Ja po wszystkim ide na pączka[emoji13]

W ogole to w ciagu 3 tyg przytylam 3 kg... Tragedia jakas a duzo nie jem

0d1ysek2x78z4252.png

Ja mam nie pic i nie chodzic. Grzecznie mam siedziec...... A teraz spac mi sie chce. Jeju jeszcze 1.5h .

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam jeszcze godzinkę zaraz ide na pobranie i za godzinke kolejne. Wzielam sobie mp3 ale bateria sie rozladowala[emoji53][emoji53][emoji53]

0d1ysek2x78z4252.png

reklama
Do góry