reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzien Dobry!

Zabila - powodzenia. Ja mam glukoze 6 kwietnia. Juz na sama mysl jest mi niedobrze.

Dzisiaj pieknie swieci u Nas slonko. Zaraz zawoze chlopcow do polskiej szkoly i ruszam na miasto i chociaz musze sie oszczedzac to nie moge przejsc obojetnie kolo wyprzedazy .
Wczoraj wkrecalam sobie,ze wody mi sie sacza. Zabija mnie to siedzenie w domu i ciagle zamartwianie.
Zwariuje kiedys,a jeszcze co najmiej 3 miesiace do rozwiazania.

Milego weekendu!

reklama
U nas tez słońce pięknie swieci my już po śniadaniu
Dziś idę wkoncu do fryzjera moja przyjaciółka która ma salon stwierdziła ze zrobimy metamorfozę aż się boje co ona wymyśliła

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daj zdjęcie po :) koniecznie

p19u3e3khlchs93w.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

U nas spokojny poranek, ale słońce się nie przebiło. Zrobiłabym taki deser, jak @_agnieszka_ ale z niespiącym dzieckiem się nie uda... Zaraz się zbieramy do rodziny...

A tak w ogóle, to polecam wątek poród na wesoło, szczególnie tym bojącym się :)
Link do: Poród Na Wesoło

Poród Na Wesoło

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Rolet nie potrzebujesz hehe :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zależy od pory roku - akurat docelowa sypialnia będzie miała okna na wschód i dachowe na południe, a ja lubię spać po ciemku [emoji23]
Ale na pewno będą firany i zasłony, bo lubię [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzien dobry.
Nadrobilam Was. Wczoraj miałam intensywny dzien. Wet ze Smarkiem, spotkanie w sprawie projektu dla.ciężarnych a potem umylam okna. I dziękuję temu kto wynalazł myjke Karcher i genialny plyn do szyb. Znowu widzę świat[emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przez moje okna wolę nie patrzeć...
Ja nie mogę, a O wolę to odpuścić, i tak ma tyle roboty, że...
I w sumie nie planuję ich mycia przed wyprowadzeniem się stąd [emoji23]

A jak kociątko?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzień dobry :)
Ja też już nie śpię.. Dziś lekkie sprzątanie w sumie to tyle jeśli chodzi o plany [emoji14] a popołudniu na 30ur koleżanki hehe będą 3 ciężarne więc nie będę sama niepijąca :D jakoś mi lżej :D udanej soboty :*

p19u3e3khlchs93w.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Baw się dobrze [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry