olaaa7
Fanka BB :)
Wczoraj bolało cały czas. Teraz jak wstałam siku to miałam wrażenie że prawie przeszło ale zobaczę jak rozchodzePrzeszlo?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
A włączasz w to herbaty, kawy kto czy to tylko sama woda? Musi być niegazowana? Kurcze ja też bym musiała zacząć pić.Dziewczyny tydz temu zwiększyłam picie wody bo zauważyłam ze zaczyna mi się zatrzymywać i przybralam 2 kg wciagu tyg [emoji58] woec to już był znak dla mnie ze zaczyna się
W każdym razie zwiększyłam wodę do 2 L dziennie dziś zaczęłam 25 tydz wiec jak co tydz się wazę i nie zatrzymałam wody ani kg wiec chyba to chyba zaczyna dzialac
Oby tak zostało ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam dziś taki bardzo podobny ból, ale trwał jakoś godzinę i przeszło. Mam nadzieję że jak wstaniesz to będzie okDziewczyny, od kilku h boli mnie brzuch- wyżej, centralnie po środku.. myślicie że to może być normalnie żołądek, czy coś innego może byc...? :/ Taki piekący, kłujący ból... Tak sobie myślę, siedziałam kilka h w pracy, potem 3h w aucie... może dziecko mi coś tam przygniata...??
Na pewno będziesz wyglądała pięknie!
Jolaaaaaaaa.... płaczę![]()
Też chceBędę wredna... [emoji15]
Zjedliśmy [emoji16]
![]()
(czerwone - krem truskawkowy, białe - krem kokosowy, beżowy - krem orzechowo-karmelowy)
![]()
Ostatnia edycja: