reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jola no jestes mistrzem[emoji23]
Ja mam zapas pojemniczkow, tylko pewnie daleko mieszkasz[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Aż w stolicy wiec kawał drogi niestety do siebie mamy :( Ale znam rozkład lotów krajowych na pamięć i mam zniżki wiec może kiedyś złapię samolot i wpadnę po pojemnik :D

Kurcze, no nie moge. Na prawde?[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Serio, serio :) To jest nowo wybudowane osiedle. Mieszkają tu głownie młode małżeństwa, niektóre już z dziecmi niektóre czekające :)

reklama
Aż w stolicy wiec kawał drogi niestety do siebie mamy :( Ale znam rozkład lotów krajowych na pamięć i mam zniżki wiec może kiedyś złapię samolot i wpadnę po pojemnik :D

Serio, serio :) To jest nowo wybudowane osiedle. Mieszkają tu głownie młode małżeństwa, niektóre już z dziecmi niektóre czekające :)
To jak bys sie kiedys wybierala to daj znac. Dam Ci kilka na zapas[emoji3]

U mnie tez nowe osiedle i same mlode malzenstwa, ale zadnego forum nie ma.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To jak bys sie kiedys wybierala to daj znac. Dam Ci kilka na zapas[emoji3]

U mnie tez nowe osiedle i same mlode malzenstwa, ale zadnego forum nie ma.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Jola pisała o grupie na fb, a o ile kojarzę, to ty podobnie jak niezbyt fb-kowa jesteś, więc może i u mnie coś jest tylko ja o tym nie wiem [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Pewnie :D dojedziemy tramwajem [emoji14] na gape :D

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Z komunikacji to u mnie tylko pociąg... Ale za to jak się w koooooońcu przeprowadzę, to będę miała warunki żeby kogoś przenocować (na kanapie bo na kanapie, ale lepsze to niż nic ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry