Agatka29
Fanka BB :)
Odpoczywaj ile tylko możeszNadal plamie i muszę leżeć ale wypuścili do domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpoczywaj ile tylko możeszNadal plamie i muszę leżeć ale wypuścili do domu
To super że w domku. Odpoczywaj jak najwięcej a mdłości i wymioty ustąpią z czasem :-*Cześć dziewczyny. Ja w domku. Ale albo mnie mdli albo wymiotuje nie mogę nic przełknąć
Super że już w domu... w domu sie najlepiej wypoczywa. Sprzedaj gdzieś dzieci i leniuchuj ile wlezieNadal plamie i muszę leżeć ale wypuścili do domu
Super ze jesteś w domku lez I odpoczywaj a wszystko będzie dobrze :*Nadal plamie i muszę leżeć ale wypuścili do domu
To ja wpieprzylam na obiad teraz dużą porcję feytek i krążków cebulowych. Pyyyyycha. A po pierogach w poniedzialek kiepsko się czulam.Tak Wam zazdroszczę dziewczyny ze macie ochote na różne pyszności u mnie lipa totalna na nic nie mam ocoty nawet jak czytam o jedzeniu to mnie mdli :/ zjadłam pierogi może zaraz troszkę przejdzie. A co do imion to mi się podoba dla dziewczynki Melania i Lenka a dla chłopca Marcel
Dziś nawet woda mi nie wchodzi,
Ja lotrami wciągam lekko gazowaną i sok pomarañczowy. W ogóle, ostatnio wiecznie mnie suszy jak na jakimś kacu.Mi za to wchodzi litrami... nie można wina ani bąbelków, to chociaż woda