reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja chyba zrobię placka po wegiersku ;)
Omnomnomnomnom.
Cos mi sie wydaje że z 20 kilo na plusie bede miala jak tak dalej pojdzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

reklama
Ja słyszałam że bliźniaki są co 2 pokolenie- czyli gdyby Wasi dziadkowie mieli w rodzinie, to mogłoby trafić na Ciebie, a tak może Twoim dzieciom się przydarzą :) U mnie w rodzinie też było dużo ciąż bliźniaczych, ale właśnie wypada że kolejne mogą być dopiero u moich dzieci
Ufff to całe szczęście [emoji16][emoji16]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wcale nie miałam bólów piersi aż dziś w nocy leżąc na boku obudziłam się z bólem lewej piersi od zewnętrznej strony, nie wiem skąd to się tak nagle wzięło :p
Mnie już cyce na całego bolą. Czy jak leżę na brzuchu czy na plecach czy się do M tulę to bolą jak tylko z czyms sie zetkną. Najgorzej jest jak stanik ściągam to wtedy jakiś armagedon jest. Albo jak wstaję w nocy na siku to zaciskam zęby przed wstaniem. Identycznie z cycami jak przy mlodwj mam bo wtedy też tak mocno bolały.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

No aż się boje bo jednak nie jestem na tyle gotowa żeby mieć 2 od razu [emoji16] ale jestem pewna że będzie jeden maluszek [emoji4]

Mi po moim przyroscie bety wywrozono ze taki przyrost to na bliźniaki xD bo w piątek 10.11 mialam 58.3 a w poniedzialek 13.11 bylo już 294.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Ja słyszałam że bliźniaki są co 2 pokolenie- czyli gdyby Wasi dziadkowie mieli w rodzinie, to mogłoby trafić na Ciebie, a tak może Twoim dzieciom się przydarzą :) U mnie w rodzinie też było dużo ciąż bliźniaczych, ale właśnie wypada że kolejne mogą być dopiero u moich dzieci
Ja np tworetycznie zagrożona jestem toczniem bo to co drugie pokolenie wychodzi a moja ś.p. babcia na to zmarla. Ale poki co zadnych objawow a wyniki badan krwi zawsze książkowo w normie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

reklama
..ale wiesz, mogę się mylić :D

Natomiast to już wiem od lekarza, że jak jedna ciąża jest mnoga, to przy kolejnej wzrasta szansa na więcej dzieciaczkow, trojaczki, czworaczki itp.
O kurde hahaha żeby nie było takich niespodzianek [emoji23][emoji23]

Do góry