reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To moja będzie chyba malutka bo w 20 tygodniu i 5 dniu ważyła 330 g
Oj no faktycznie, to spora roznica. Ale jak jest waga w normie to lepiej jak mniej niz wiecej[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Oj to szkoda, ze tak krotko bedzie i na tak dlugo pojedzie[emoji53] Z zakupami to jak macie kade zeby tak wszystko na raz kupic to spokojnie w maju bedzie ok.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No uda się też wózek kupić , więc wszystko naraz w ciągu kilku dni będziemy mieli. Nie mogę się doczekać tych zakupów :) mam nadzieję, że kwiecień szybko zleci. Będzie ciepło to więcej będę wychodzia :) z Wami też mi miło dzień leci :) dopiero wstałam a już zaraz będę szla spać :p

Czy to Twój tak uważa, że tylko zresz i kase wydajesz?

f2w39n7303c24ozn.png
To mój ostatnio stwierdził ze tylko siedzę i nic nie robię powinnam się za pracę wziąść wsiadłem i pojechałam do koleżanki A jak zadzwonił to powiedziałam że w pracy jestem jak skoncze to zadzwonię wróciłam o 23.30[emoji23] już mnie nigdzie nie poszcza.... I nas też kłótnie i to straszne 3 dni milczenia potem on przeprasza bo ja tego nie zrobię jeżeli moja wina A na ogul odrazu przepraszam. Teraz kłótni unikamy raczej się sprzeczamy A jak robi się gorąco ty karzde idzie w inną stronę ja na ogul do łazienki płakać taka że mnie beksa się zrobiła

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

moj w 20 tyg tez 330g teraz w 23tyg 530g i lekarz orietacyjnie w wyliczeniach na usg wyszlo ze waga urodzeniowa 3400-3600g co nawet by pasowało bo corka sie ur 3650g

@klaudiaa975 nie mam pojecia jezeli szpital tegoo nie praktykuje to chyba nie idzie takiej listy zrobic czasem nie ma czasu bo tyle porodow nie wiadomo jaka polozna bedzie, czy anestezjolog akurat bedzie zeby podac znieczulenie (u mnie akurta juz go nie bylo wiec nie dostałam znieczulenia)
tu chyba wszystko od wielu czynników zalezy

ja teraz bede spisywac plan porodu z plozna ktora bedzie ze mna przy porodzie i ona bedzie mnie przyjmowac
Omg[emoji33] Karla, zalamalas mbie tymi wyliczeniami Twojego gina[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Niestety nie dorównam jolci ale starałam się
Szlafrok można nosić również jako kimono wiec z chanelka tworzą idealna stykizacje prosto na salony porodówki

przy okazji ja pierdzielu jaki ja mam bęben [emoji23]
1521658390-f90ff66de57789a3-aaaaaa.jpeg
1521658407-0d48f69b39dfd395-aaaaaa.jpeg
1521658427-01921a171ee0ce1c-aaaaaa.jpeg
1521658450-0764fd7a7fe0aa17-aaaaaa.jpeg
1521658491-6e737495701017b0-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry