reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak, bo chyba na oczy mi padło...
Już biorę lapa, bo może to kwestia apki, że nie widzę

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale tu wstawić ?

reklama
Padam na twarz. Całe przedpołudnie w biegu. Nasza pediatra nas uspokoila, że na tym etapie ciąży nie jest to już takie groźne. Stwierdzila, że jako nauczyciel pewnie juz dawno mam.to za.sobą i to.totalnie bezobjawowo. Nasz Potter vel. Smark dostał drugą dawkę leku i odsypia weterynarza. Patrzyłam na tą małą strzykawke.leku za 285 zł i w.sumie równo z wetem stwierdziliśmy że chyba tego kocurka bardzo kochamy. A chciałam kupić sobie sukienkę na święta....
Córka do piątku ma być w.domu. zwariuje z nią. A mąż jak nie na 12-godzinnych dyżurach to na wykładach na uczelni. Kto mi okna umyje???[emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to dobre wiesci! Na pewno masz odpoenosc[emoji5] Oby mlodej szybko przeszlo. Dasz rade, ja dopiero co dwa tygodnie z moja siedzialam w domu[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja już po wizycie,dziecko sobie stało na głowie i znów zasłaniało buzię,więc chyba dopiero po porodzie zobaczę lico królewny;) dostałam skierowanie na krzywą cukrową (niestety 3-punktową) i mam zażywać Tardyferon,bo mi żelazo leci w dół (btw zażywa to któraś z Was drogie mamy?).dziękuję za kciuki i mam nadzieję,że u Was też świeci pięknie słoneczko:)
Super, ze wszystko dobrze!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Miałam ostatnio pytać, bo już kiedyś był ten temat poruszany. Zastanawiałam się nad Emolium lub oillan do kąpieli. Ale zobaczyłam w aptece jeszcze oilatum. I już mam komoletnie dylemat. Co lepsze ?:)

reklama
I właśnie się dowiedziałam , że K przyjedzie w przyszły piątek ale na wtorek po świętach już musi być w pracy :( i nie będzie go 4/5 tygodni i dopiero w maju jakaś przerwa. I dopiero wtedy będziemy kupować wszytko dla malutkiej.. ale maj to już tak daleko będzie , że aż się boje czy nie za późno :(
Oj to szkoda, ze tak krotko bedzie i na tak dlugo pojedzie[emoji53] Z zakupami to jak macie kade zeby tak wszystko na raz kupic to spokojnie w maju bedzie ok.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry