reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

hej dziewczyny, jestem załamana... córka ma rumień zakaźny. Zaraz jadę zrobić badania na przeciwciała ale na wyniki trzeba długo czekać. Stres mnie zżera i wyć mi się chce. Czy choć raz, na chwilkę może być bez problemów????
O kurde [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] ale podobno dorośli rzadko się zarazaja więc trzymam kciuki żeby i Ciebie niedopadlo. Którąś z dziewczyn miała tutaj też taka sytuację i wszystko jest ok także trzymam kciuki żeby u Ciebie też tak było [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestem załamana :( Ł poszedł niby na rutynową wizytę do okulisty a wraca ze skierowaniem na tomografię nerwu wzrokowego i tomografie głowy :( Mówi, że mam się nie przejmowac a ja siedze i ryczę bo sie strasznie martwie

Kurde... co to za dzień... Właśnie, lekarz ma jakieś podejrzenia? Co go niepokoi? Pamiętaj jak było u Ciebie, nerwy, ale skończyło się dobrze :*

@Karla88 te pajace z księżycem też mam w koszyku :tak:

Yeah, kupiliśmy wózek! Udało mi się znaleźć używany-tzn. Gondola używana, a spacerówka nowka sztuka :) Link do: Zdjęcia - Pokazywarka.pl

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny :) taki jasniutki *.*
A! Młodszemu dziedzicowi tez kupiłam kilka rzeczy- akurat były fajne promocje :) bo na starszym to nic nie przyoszczędziłam [emoji849]
1521585262-f047ee65e8bb91a8-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Udane zakupy :):)
Mi juz robia przeplywy,,,ale tez nic nie place
To wam z nfs nie robia przeplywow?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chodzę prywatnie, nigdy nie miałam robionych. Chyba ..
Ja chodzę prywatnie i mi tego chyba nie robi bo nigdy nic nie wspomniał... Na prenatalnych miałam

f2w39n7303c24ozn.png
A co to są dokładnie te przepływy . I robi się je tylko w 3 trymestrze ? Muszę spytać lekarza na wizycie.
współczuję bólu głowy, mam nadzieję, że szybko minie.. oby...

ech, fceci... :|
ja też coś słabiej Hanię czuję.. tzn czuję, że się kręci, szturcha, ale słabiej niż np tydzień temu... ale z drugiej strony brzuch mam większy niż tydzień temu, więc może to taki okres, że przybywa wód płodowych itd? No i u Hani widzę dość mocną pogodozależność - jak jest taka do d..., że ja zasypiam niemal na stojąco i nic mi się nie chce, to ona też dużo mniej aktywna, a jak jest ładnie i mam energię do działania, to ona też się uaktywnia ;)
jak inne dziewczny? czujecie ruchy tak samo, mocniej czy słabiej?
Jak był K i wszystko było na wysokich obrotach to czułam mała dzień i noc a wczoraj pojechał więc ja tylko siedzę i leżę , to w ogóle jej nie czuję. Wczoraj jedynie jak ja przygniotlam nogami heh :p

Też tak myślę... to bardzo młoda dziewczyna, ma myślę 23-24 lata bo wiem od Frana że jeszcze studiuje, plus ma brata 5letniego :D A mój ex 38 ;)

@Karla88, z nieba mi spadłaś! :D mam taki pięknie zapakowany koszyczek i czekałam na jakieś rabaty :)

@Darka83, kurde... strasznie współczuję kolejnych nerwów :/
Uuu ale że ja przedstawił synowi to chyba coś poważniejszego [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

@olaaa7 @JustMe55 @Darka83 Ł mówi, ze lekarz widzi, że tam cos jest ale on nie może dokładnie tego zbadac bo za głęboko. Ale Ł też jest taki że jakby mu ktoś rękę uciął to by mi mówił że mam sie nie przejmowac bo to nic groźnego bo on wie ze sie zawsze martwię., więc nie wiem czy powiedział mi wszystko

Śliczny :) taki jasniutki *.*

Udane zakupy :):)

Ja chodzę prywatnie, nigdy nie miałam robionych. Chyba ..

A co to są dokładnie te przepływy . I robi się je tylko w 3 trymestrze ? Muszę spytać lekarza na wizycie.

Jak był K i wszystko było na wysokich obrotach to czułam mała dzień i noc a wczoraj pojechał więc ja tylko siedzę i leżę , to w ogóle jej nie czuję. Wczoraj jedynie jak ja przygniotlam nogami heh :p
Mi robił też na drugich prenatalnych o ile dobrze kojarzę... Patrzy jak krew płynie m.in przez pepowine o ile dobrze to rozumiem

f2w39n7303c24ozn.png

@olaaa7 @JustMe55 @Darka83 Ł mówi, ze lekarz widzi, że tam cos jest ale on nie może dokładnie tego zbadac bo za głęboko. Ale Ł też jest taki że jakby mu ktoś rękę uciął to by mi mówił że mam sie nie przejmowac bo to nic groźnego bo on wie ze sie zawsze martwię., więc nie wiem czy powiedział mi wszystko
Będzie dobrze, musi być! Głowa do góry i nie płacz :*

Dziewczyny jestem załamana :( Ł poszedł niby na rutynową wizytę do okulisty a wraca ze skierowaniem na tomografię nerwu wzrokowego i tomografie głowy :( Mówi, że mam się nie przejmowac a ja siedze i ryczę bo sie strasznie martwie
Kurde co to się ostatnio dzieje.. [emoji58] [emoji15] mam nadzieję, że to tylko kontrola będzie i na tym pozostanie. Ściskam Cię mocno [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
Do góry