reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Też spytam, ale jestem na 100% pewna , że powie : " Ale to już Pani decyzja, zrobi Pani jak będzie uważała. " .. tyle się dowiem.

Ja najbliżej do jakiegokolwiek lekarza z takim sprzętem mam 80km. na połówkowym byłam i teraz chyba też będę jechać, z tego co patrzyłam na stronce jest to koszt 200-300 zł, zależy jaki lekarz i czy 3d czy samo badanie. Zrobisz jak będziesz uważała.. taka prawda chodź lekarz powinien Ci powiedzieć jakie są zalety takiego badania.

reklama
3 prenatalne robi się między 28-32 tygodniem ciąży. u mnie 38 zaczyna się na samym początku maja. Zastanawiam się czy iść na nie. K jest " starej daty " mało się zna na tego typu rzeczach , badaniach. Ostatnio się kłóciliśmy , że nie potrzebny jest śpiworek , a nawet nie wiedział do czego to sluzy. I teraz po polowkowym powiedział , że to ostatnie badanie takie ważniejsze . I szczęśliwy ze jest wszystko dobrze. I nie wiem czy dochodzić się z nim o to trzecie badanie ? Czy mój lekarz jeśli zrobi i wyszło by coś nie tak to mnie skieruje ? Ale np. asymetrii komór w serduszku nie zauważył. I dzięki prenatalnemu u specjalisty zostało to wykryte i idziemy 17ego na echo. A wy wszystkie się zapisujecie ? Ile to w ogóle kosztuje ?
Ja idę :) u mnie koszt to ok 200zl w 4D :) powiedz swojemu, że takie badanie jest potrzebne bo to badanie u specjalisty, który sprawdzi m.in czy łożysko nadal spełnia swoje funkcje :) a to ważne pod koniec ciąży by wiedzieć, że nie ma konieczności szybszego rozwiązania ciąży... A tak szczerze to ja mojego nie pytam o zdanie mówię, że to po prostu ważne a on mi wierzy bo wie, że się nie zna na tym

f2w39n7303c24ozn.png

Siema wieczorową porą...

Umieram. Po pracy byłam u fryzjera, a potem odebrałam dziecko od ojca- razem z gigantycznym przebraniem z kartonu, które robił z dziewczyną mojego ex.. Zajęło mi to całe tylne siedzenie w aucie :baffled: No i trzeba było jeszcze pojechać z dzieckiem do galerii, bo ma dziurę w trampkach szkolnych, plus powyrastał z różnych rzeczy, więc jeszcze shopping.. Kupiliśmy wszystko oprócz trampek :-D:-D Sobie kupiłam stanik ze sloggi, taką staniko-koszulkę, jest cudowna, nie czuć nic na sobie! Naprawdę polecam: Link do: SLOGGI ZERO FEEL
Tak więc przytargaliśmy się do domu po 21.... nie żyję. Zrobiłam sobie relaks, teraz poczytałam i padam zaraz spać.

@Jola92, czy był pokaz prywatny dla Ł??? Czy widz przeżył??? :D

@olaaa7, podzielam zdanie dziewczyn- na własny ślub powinnaś mieć coś bardziej wyjątkowego... a nie myślałaś o jakieś długiej, powiewnej? @Marika92 wrzucała tutaj całe tony długich na różne okazje :)

@Marika92, obie pary super!!! Może nawet wolałabym zamszowe, ALE będzie je mega ciężko utrzymać w tym kolorze w dobrym stanie... więc chyba lepiej lakierki, bo też śliczne! Uwielbiam buty nude! <3

@Margana, po poerwsze to podziwiam Cię za organizację, wszystko pospisywane, wyprawka, przepisy :) A co do badania... kurde, nie dziwię się że się wkurzasz... lepiej by było gdyby nic nie mówił jak nie jest pewny. Każda z nas miałaby teraz lekki stres... Ściskam Cię wirtualnie...

Siema wieczorową porą...

Umieram. Po pracy byłam u fryzjera, a potem odebrałam dziecko od ojca- razem z gigantycznym przebraniem z kartonu, które robił z dziewczyną mojego ex.. Zajęło mi to całe tylne siedzenie w aucie :baffled: No i trzeba było jeszcze pojechać z dzieckiem do galerii, bo ma dziurę w trampkach szkolnych, plus powyrastał z różnych rzeczy, więc jeszcze shopping.. Kupiliśmy wszystko oprócz trampek :-D:-D Sobie kupiłam stanik ze sloggi, taką staniko-koszulkę, jest cudowna, nie czuć nic na sobie! Naprawdę polecam: Link do: SLOGGI ZERO FEEL
Tak więc przytargaliśmy się do domu po 21.... nie żyję. Zrobiłam sobie relaks, teraz poczytałam i padam zaraz spać.

@Jola92, czy był pokaz prywatny dla Ł??? Czy widz przeżył??? :D

@olaaa7, podzielam zdanie dziewczyn- na własny ślub powinnaś mieć coś bardziej wyjątkowego... a nie myślałaś o jakieś długiej, powiewnej? @Marika92 wrzucała tutaj całe tony długich na różne okazje :)

@Marika92, obie pary super!!! Może nawet wolałabym zamszowe, ALE będzie je mega ciężko utrzymać w tym kolorze w dobrym stanie... więc chyba lepiej lakierki, bo też śliczne! Uwielbiam buty nude! <3

@Margana, po poerwsze to podziwiam Cię za organizację, wszystko pospisywane, wyprawka, przepisy :) A co do badania... kurde, nie dziwię się że się wkurzasz... lepiej by było gdyby nic nie mówił jak nie jest pewny. Każda z nas miałaby teraz lekki stres... Ściskam Cię wirtualnie...
Dzieki[emoji5]
Co do organizacji to takie mohe zboczenie[emoji6] Nawet na kazdy wyjazd robie wczesniwj liste rzeczy do spakowania i systematycznie dopisuje jak mi sie cos przypomni. Kocham listy[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry