reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Idź z facetem [emoji1] i powiedzcie , że bez wiarygodne opinii nie wyjdziecie

f2w39n7303c24ozn.png
Nie wiem czy zdazy dojechac z corka z przedszkola[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Wiesz, ja i tak takie drozsze i wieksze rzeczy zawsze kupyje neutralne. Ale chodzi o samo nastawienie. Corka juz do brzuszka mowi po imieniu i tak mi tetaz z tym dziwnie[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Rozumiem.. nie przyjemna nie pewność. Przyzwyczailiście się a tu nagle taka akcja.. a 3 prenatalne kiedy ? Chyba jakoś na początku maja ?

Tzn. ja nie wiem czy nie potrafil czy nie chcial, bo widzac moje zdziwienie skonczyl temat. Tez bardziej wierze temu od polowkowego, on to z taka pewnoscia mowil. Ale juz ziarnko niepewnosci zasial i tak mi yetaz dziwnie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Wiem.. ale wyczekaliscie do połówkowego , to teraz trzeba wyczekać do 3 prenatalnego. Ale ja bym nie zmieniała podejścia. Dalej bym sądziła , że mam córkę w brzuszku . U Ciebie też czuje się to nie zmieni. Tym bardziej , że widział wargi. A tego z siuskiem nie da się pomylić

Wiem.. ale wyczekaliscie do połówkowego , to teraz trzeba wyczekać do 3 prenatalnego. Ale ja bym nie zmieniała podejścia. Dalej bym sądziła , że mam córkę w brzuszku . U Ciebie też czuje się to nie zmieni. Tym bardziej , że widział wargi. A tego z siuskiem nie da się pomylić
Dzieki[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No my zawsze damy, to prawda. Faceci z takimi emocjami to juz by w psychiatrykach siedzieli[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Dokładnie. My kobiety jesteśmy na prawdę dużo więcej znieść i jakoś sobie poukładać niż oni [emoji4] oni są fizycznie silniejsi a my psychicznie [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
3 prenatalne robi się między 28-32 tygodniem ciąży. u mnie 38 zaczyna się na samym początku maja. Zastanawiam się czy iść na nie. K jest " starej daty " mało się zna na tego typu rzeczach , badaniach. Ostatnio się kłóciliśmy , że nie potrzebny jest śpiworek , a nawet nie wiedział do czego to sluzy. I teraz po polowkowym powiedział , że to ostatnie badanie takie ważniejsze . I szczęśliwy ze jest wszystko dobrze. I nie wiem czy dochodzić się z nim o to trzecie badanie ? Czy mój lekarz jeśli zrobi i wyszło by coś nie tak to mnie skieruje ? Ale np. asymetrii komór w serduszku nie zauważył. I dzięki prenatalnemu u specjalisty zostało to wykryte i idziemy 17ego na echo. A wy wszystkie się zapisujecie ? Ile to w ogóle kosztuje ?

Do góry