reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A! Młodszemu dziedzicowi tez kupiłam kilka rzeczy- akurat były fajne promocje :) bo na starszym to nic nie przyoszczędziłam [emoji849]
1521585262-f047ee65e8bb91a8-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczne szarości :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Cześć dziewczyny :)

Wizytuje ktoś dzisiaj?

Już po śniadaniu, O pojechał do pracy, a ja idę na chwilę położyć się z laptopem ;)
Choć po ostatnich zakupach powinnam chyba trzymać się z daleka od jakichkolwiek sklepów [emoji23][emoji23][emoji23]

Jaka u was pogoda? U nas O podsumował jednym zdaniem "naj****ło śniegiem jak w środku zimy....", a ponoć dzisiaj pierwszy dzień wiosny... [emoji52]

Później mam w planie usiąść do maszyny, i tym razem coś dla siebie uszyć, ciekawe, co z tego wyjdzie [emoji23]
Jakoś szycie dla siebie mi kiepsko wychodzi, zwłaszcza czegoś, co trzeba jakoś dopasować... :(
Może kiedyś dorobię się manekina krawieckiego, ale to raczej w kategorii "może kiedyś"... Nie dość, że drogi (bardzo...), to gdzieś stać musi, a miejsca mało nie zajmuje i nie da się go "skompresować", złożyć, czy cokolwiek... :(
No, ale może kiedyś....

No, zauwazylam[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
;) :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witajcie mamuski[emoji5]
Glowa mnie boli po tym wczorajszym placzu, nastroj kiepski. Klade sie jeszcze na chwile, bo musze dzis mloda odebrac z przedszkola.

Milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Witajcie mamuski[emoji5]
Glowa mnie boli po tym wczorajszym placzu, nastroj kiepski. Klade sie jeszcze na chwile, bo musze dzis mloda odebrac z przedszkola.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja wczoraj też się z moim pozarlam a raczej on wstał lewą noga po 18 i zaczął się na mnie wydzierać o wszystko... Zanim poszedł do pracy zamknęłam się w drugim pokoju żeby go nie widzieć i wyszłam dopiero jak poszedł do pracy... Za pół h wraca więc znów poszłam z psem do drugiego pokoju... Niech sobie sam siedzi jaśniepan... Całą noc mialam głupie sny ... Tym bardziej, że jutro wizyta o trochę się martwię bo moja Fruzie rzadziej czuje

f2w39n7303c24ozn.png

Hej ;) u mnie nadal dużo śniegu ;/ a dziś pierwszy dzień wiosny ;) wszystko się poprzestawiało pamiętam jak chodziło się w szkole topić marzanne to Cieplutko już było !!
Dziewczyny głowa do góry ,normalne W trzeba się pokłócić,później godzenie fajne za pięknie by było w związkach be zklotni !! Ja jestem wybuchowa za to mój mąż oaza spokoju i to mnie nieraz bardzo denerwuje !!!
Wstałam po 5 i jestem glodan nie chce mi się wstać bo maly jeszcze śpi !;)
Kto dziś wizytuje ?

Ja wczoraj też się z moim pozarlam a raczej on wstał lewą noga po 18 i zaczął się na mnie wydzierać o wszystko... Zanim poszedł do pracy zamknęłam się w drugim pokoju żeby go nie widzieć i wyszłam dopiero jak poszedł do pracy... Za pół h wraca więc znów poszłam z psem do drugiego pokoju... Niech sobie sam siedzi jaśniepan... Całą noc mialam głupie sny ... Tym bardziej, że jutro wizyta o trochę się martwię bo moja Fruzie rzadziej czuje

f2w39n7303c24ozn.png
Dobrze jej w brzuszku i sobie spi ;) ja też nieraz mam dni że rzadziej czuje ja, a poźniej da mi popalić najlepiej w nocy potrafi mnie obudzić

reklama
Witajcie mamuski[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
współczuję bólu głowy, mam nadzieję, że szybko minie.. oby...

f2w39n7303c24ozn.png
ech, fceci... :|
ja też coś słabiej Hanię czuję.. tzn czuję, że się kręci, szturcha, ale słabiej niż np tydzień temu... ale z drugiej strony brzuch mam większy niż tydzień temu, więc może to taki okres, że przybywa wód płodowych itd? No i u Hani widzę dość mocną pogodozależność - jak jest taka do d..., że ja zasypiam niemal na stojąco i nic mi się nie chce, to ona też dużo mniej aktywna, a jak jest ładnie i mam energię do działania, to ona też się uaktywnia ;)
jak inne dziewczny? czujecie ruchy tak samo, mocniej czy słabiej?

Do góry