reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A co myślicie o używaniu smoczków? Sama nie wiem, niby dużo osób nie używa i odraza, a z drugiej strony jednak po coś chyba je wymyślono i nie mogą być aż takie złe... Zamówiłam jeden z MAM w wersji mini, przy okazji innych zakupów.
Zobacz załącznik 843022
Ola z tymi smoczkami to tak jest, ze lepiej nie, ale sa sytuacje, w ktorych lepiej tak[emoji6] Wszystko zalezy od dziecka. Sa takie dzieci, ktore zjedza i nie potrzebuja wiecej ssac, a sa takie ktora maja silny odruch ssania i musza czesciej ssac. W takiej sytuacje lepiej dac smoczek nim ma ssac kciuka lub inne rzeczy( kolderka, maskotka).

Ja tak mialam przy corce. Nie daealam jej smoczka dopoki po 3 togodniach nie zaczela ssac kciuka. Od razu jej zamienialam kciuka na smoczka i szybko sie przestawila.
Jak w kazdej dziedzinie, wszystko zalezy od dziecka.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Moje najmniejsze ciuszki, jest ich dwa razy tyle ale robiłam zdjęcia tylko tym najładniejszym [emoji4] coraz więcej już mam i jestem trochę spokojniejsza dzięki temu. Teraz czekam na kasę i zamawiam rzeczy potrzebne do szpitala [emoji4]
6de59bf74753d2d79b81c8dfd2eef4b6.jpg
a51b075bf881de2ad268049bb8c87ed0.jpg
458f2b3ad172c415192be34b2c6b3dbd.jpg
66a1600930bd6d7c9b432cef7a3141f7.jpg
ceb4167acc4e4c2d781586942ec9a6d8.jpg
6b54d0cf8c24eb8d128b8c781e49e167.jpg
3b9ad830f7ba4b636d1cbb004034fc8f.jpg
2cce9498e724dcc39d539d391b14889f.jpg

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Sliczne. Dziewczyny ale Wy już tego macie

Właśnie nie i też wypłata była szybko [emoji4] może inaczej jest jak Cię nie ma któryś raz ale wolę tego nie sprawdzać [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Wypłaty wstrzymują gdy podejrzewają wyludzenie świadczeń czyli np twierdzą że ktoś sie specjalnie zatrudnił zatajając ciaże, albo ktoś specjalnie dla cieżanej stworzył stanowisko pracy które wczesniej nie istniało tylko po to, żeby miała potem macierzynski itp. Wiem bo moja kolezanka juz 2 lata sądzi się o pieniądze z Zusu, ale raczej happy endu nie będzie

Mój młody miał bardzo silny odruch ssania, gdyby nie smoczek musiałabym non stop z cyckami na wierzchu siedzieć, a on chyba by pęknął ;) Gorzej potem większemu dziecku zabrać smoka. Jak się przegapi dobry moment to jest problem. Nie będę nawet pisać do kiedy mój zasypiał że smoczkiem bo to była nasza wstydliwa tajemnica [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, to tak jak moja[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
@martaaa515 Ile tego już masz :) jakie piękne, ja tez tak mam że jak wszystko juz jest naszykowane to spokojniejsza jestem,, ale mnie dużzzo jeszcze brakuje :/
Jeszcze mam dostać od koleżanki neutralne po córeczce także myślę, że kupować już nie będę chyba że coś mi się bardzo spodoba [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Do góry