reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Aha... To po prostu marudny mąż.... ;)
W końcu co za różnica, czy kupicie ubranka miesiąc wcześniej czy miesiąc później? ;)

Mój mnie ostatnio namawiał na zakupy, więc dzisiaj/jutro zamówię łóżeczko (już wybrane, tylko przejrzeć czy jeszcze czegoś nie trzeba), łóżko dla nas, szafki nocne itd, za tydzień jedziemy do Ikei po cześć mebli, a za dwa tygodnie chce już to poskładać i poustawiać w sypialni, żeby na nas czekała... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Koniecznie się pochwał łóżeczkiem, bo też niedluni muszę zamówić i później ogarnąć pościel

reklama
No sobie będę żałować? Dziecku??

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Się pokroiło się....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też lubię koperek ;)
Ale ostatnio mam fazę na natkę pietruszki, pęczek idzie na dwa dni.. ;)
Jak coś robiłam z pietruszką, to wyglądało podobnie pod względem kolorystycznym[emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ja nawet jak pochodzę to właśnie nic niepomaga , ale teraz leżę na boku i troszkę przeszło ale boli mnie udo i łydka[emoji1] [emoji1] to chyba jakis kolejny "etap " bo widzę, że wiele z nas to ma ciekawa jestem co my będziemy pisać w lipcu przed poradami haha[emoji1] [emoji1] oczywiscie już zdazylo mi przejść przez myśl czy to czasem nie bóle krzyżowe porodowe[emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji33] mezus już wrócił? Moja mamcia rano wyleciała i strasznie mi smutno ://

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Szkoda, że musiała lecieć :(
Przynajmniej miałaś towarzystwo i wsparcie kogoś bliskiego na miejscu, nie mówiąc już o realnej pomocy...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja musze dziś mojego M odebrać z PKP.. Podobno skręcił kostkę.. :/ oby to było tylko jakieś lekkie naderwanie... I zrobił to jeszcze na trzeźwo :o

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
O żesz... Oby tylko lekkie skręcenie, naderwanie chyba się już usztywnia...
A że na trzeźwo - więcej urazów jest na trzeźwo, bo po alkoholu człowiek jest bardziej bezwladny, i nawet jak się przewraca, to zwykle z mniejszymi konsekwencjami..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny potrzebuje porady. Mamy w sypialni takie kolory mebli: orzech + limba + orzech salev ( podobny do limby). Pietwszy ciemny, dwa nastepne jasne. Sciany ciemny braz + taka kawa z mlekiem. Czy biale lozeczko bedzie ok? Czy lepiej wziac orzech?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja bym wzięła raczej w jednym z występujących już kolorów, czyli albo orzech, albo któryś z tych dwóch jaśniejszych

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry