reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry!

Zaraz Was poczytam, póki co witam się dopiero śniadaniowo :)

1521369129-bd192819d15753d1-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :)
Obudziłam się właśnie w pięknym hotelowym pokoju. Zaraz prysznic i budzę K , na śniadanie :) wczoraj Spa, Kolacja, Kąpiel i masaże na wieczór <3 cudownie było *.* Szkoda , że po śniadaniu jedziemy :( ale było zaplanowane na rano bo o 12:00 miał jechać do Niemiec. Ale i tak spędziliśmy super dzień i wieczor <3 weekend. W końcu Was podgonie :D Miłej niedzieli :*
Fanie, ze sie tak udalo spedzic czas[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@SzczęśliwaCiężarna, Ty to zarobiona jesteś normalnie w tych ciuchach ostatnio :D ale powrzucaj zdjęcia jak się odkopiesz :)

@klaudiaa975, widziałam zdjęcia, faktycznie się napracowałyście! Super ten czerwony garnitur...

Bo przeważnie wtedy każdy zastawia się brakiem czasu lub mają nowych znajomych..
W pracy to chyba nie da się mieć przyjaciółek. Lepiej jak wiedzą mniej to mniej gadają. Mniej zazdroszczą :-)

A ja mam w pracy, w swoim pokoju super klimat.. gadamy naprawdę o wszystkim, na maxa szczerze, nawet śmiejemy się że trochę patologia ;) A siedzimy w składzie 3 babki (ze mną włącznie) i 2 facetów, z czego jeden jest naszym przełożonym. I na tapecie już było wszystko, kłopoty w związkach, rozwód, podejrzenia niepłodności, depresja itp. Naprawdę lubię tych ludzi :)

U nas też dzisiaj równo 24 tydzien :) Nigdy tak długo w ciąży nie byłam, od teraz aż do porodu będę się czuła jakby to był pierwszy raz ;)

Teraz będzie już pozytywnie do samego końca! :tak:

@malina_11, jak ładnie Wam wyszło!

@klaudiaa975 super niespodzianka! Fajnie że K. wpadł na taki pomysł i jeszcze utrzymał w tajemnicy :D

Ja nie mam żadnej :( Ale już do tego przywykłam, zawsze kontakt się urywał po zmianie szkoły a w pracy niestety ale też marnie w tej kwestii.
Oj Ola to zupelnie jak u mnie. Zawsze po szkole kontakt sie urywal. A u mnie w pracy nie da sie z nikim przyjaznic. Mialam jedna taka bliska kolezanke, ale tez zawsze tylko o sobie myslala i w koncu przesadzila[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Bo przeważnie wtedy każdy zastawia się brakiem czasu lub mają nowych znajomych..
W pracy to chyba nie da się mieć przyjaciółek. Lepiej jak wiedzą mniej to mniej gadają. Mniej zazdroszczą :-)

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom
O to wlasnie swieta racja!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

I ja sie witam[emoji5]
U nas zimno i slonecznie, ale strasznie wieje. Nawet nie zamierzam wychodzic z domu. Niech to sie juz skonczy[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry