reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U nas też dzisiaj równo 24 tydzien :) Nigdy tak długo w ciąży nie byłam, od teraz aż do porodu będę się czuła jakby to był pierwszy raz ;)
Tym razem ze szczęśliwym zakończeniem :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Witajcie moje drogie[emoji8] nadrobiłam was. Mam chwilę żeby się odezwać[emoji846] mam nadzieję że weekend wam mija spokojnie i miło mimo tego mrozuuuu [emoji26]
My wczoraj z K skończyliśmy remont naszego pokoju [emoji847] po remoncie dwóch pokoi było kurzu w całym domu. Teraz wiem co czują dziewczyny wykańczające swoje domy/mieszkania. Nie zazdroszczę[emoji55] zostało nam dokupić jakieś duperele, dywaniki coś na ścianę firanki i później łóżeczko[emoji7]
510e023da7e8e121bec38708416adfc5.jpg
8aca102301a1a720ffdfe90d4968f89b.jpg
ec4126f706a35c48d235e30dfeb5c06d.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ladnie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

I jeszcze poradnik, nie wiem jaką mamą będę ale mam nadzieje, że nie będę krzykliwą... ale na wszelki wypadek wzięłam sobie ten poradnik też w promocji [emoji14]
Zobacz załącznik 842936
Daj znać czy fajny poradnik ;) chcesz muszę mieć wytrenowaną rozmowę z dziećmi bez krzyku bo pracując w żłobku chyba by mnie zabili jakbym się darła ale wiadomo jak jest... :D może są fajne porady ;) ja czytałam artykuł w gazecie
1521367562-c8bb65c5f6495a69-aaaaaa.jpeg
I powiem wam że polecam :) sporo w takich gazetach mamusiowych jest artykułów odnośnie szczepień, a wiadomo lepsze takie źródło niż internet bo w internecie czasami różne osoby się wypowiadają...

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Daj znać czy fajny poradnik ;) chcesz muszę mieć wytrenowaną rozmowę z dziećmi bez krzyku bo pracując w żłobku chyba by mnie zabili jakbym się darła ale wiadomo jak jest... :D może są fajne porady ;) ja czytałam artykuł w gazecie
1521367562-c8bb65c5f6495a69-aaaaaa.jpeg
I powiem wam że polecam :) sporo w takich gazetach mamusiowych jest artykułów odnośnie szczepień, a wiadomo lepsze takie źródło niż internet bo w internecie czasami różne osoby się wypowiadają...

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]
A co opisali o szczepieniach? Ja już swoje zdanie mam na ten temat wyrobione ale jestem ciekawa co o tym myślisz :)

Ja wczoraj jak wpadłam do Auchan na dział niemowlaków to mąż siłą mnie stamtąd wyciągał i wypakował wszystko co chciałam kupić ;(
Z Auchan mam swoje perełki :)))) zawsze nawet w marketach znajdzie się coś dobrej jakości a w Auchan mają spory asortyment :))
1521367963-920a65d9fee36182-aaaaaa.jpeg
1521367967-c9055ace82d327af-aaaaaa.jpeg
1521367972-f3a5d3817b894360-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]

A co opisali o szczepieniach? Ja już swoje zdanie mam na ten temat wyrobione ale jestem ciekawa co o tym myślisz :)
Hmmm ciężko mi się nawet wypowiedzieć tak szczerze... Twierdzę że są szczepienia obowiązkowe - które i ja miałam robione jako dziecko i nie uważam żeby one miały wywołać u mnie jakieś powikłania czy choroby.. No ale skąd mogę na 100% to wiedzieć.. Jednak nagła nagonka na szczepionki też jest niepotrzebna, nie mam jeszcze do końca zdania i tak na prawdę nie ma jednoznacznych badań mówiących o tym że powikłaniem po szczepieniach jest np autyzm.. Ale nie chce wywoływać burzy.. Pewnie będą szczepienia które na pewno będę chciała u dziecka wykonać a będą takie których na pewno nie. Ale na razie za mało poczytałam.. Mój M siedzi bardzo w tym temacie i się wdraża, ale jeśli któraś chce mogę podesłać zdjęcia artykułów :) nie chce spotkać się zaraz z linczem bo na prawdę mam mieszane uczucia na razie.. Ale raczej takim anty całkiem nie jestem

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Ja w poradnikach o szczepieniach mało czytam bo oni tam tylko dobrą stronę pokazuja. A w internecie opinie to tez fakt sa takie i takie i plusy i minusy trzeba przetrawić samemu i najlepiej się za wiele nie sugerować. Corke szczepiłam zgodnie z kalendarzem a z synkiem mi się nie podobały pewne jego zachowania i nie wyraziłam zgody mimo, że pediatra na początku nie wiedziała o co mi chodzi. Po wizycie u neurologa przyznała mi racje.

Do góry